duminică, 13 martie 2016

OOTD- Ținuta sport Bonprix pentru băieți

Dragii mei, azi vi-l prezint pe băiețelul meu. Ideea unui asemenea outfit mi-a venit în minte când Bubu m-a întrebat pe când deschideam ultima dată colete: Mami, dar pentru mine nu e nimic?


Pe site-urile asiatice nu prea găsesc haine pentru băieți, de aceea nu i-am luat și am și evitat să expun pe blog din diverse motive. Am zis că nu e cazul, e doar un copil, dar am făcut un mic compromis pentru a-i face lui o surpriză. Vă spun că s-a comportat ca un mic model, probabil a învățat ceva de la mine în tot timpul de când stă foarte cuminte în timp ce soțul mă pozează, și a avut mai multă răbdare decât un om mare, ca să nu vă mai spun că a fost încântat să pozeze. Are 6 anișori și în toamnă va merge la școală.


A PURTAT/ HE WORE:

Geacă Bonprix-LINK

Pantaloni/ Pants- LINK




Hainele sunt luate de pe site-ul Bonprix, un site online unde găsești îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toată familia, și alte lucruri pentru casă ca: perdele, lenjerii și diverse decorațiuni.

Geaca albastră am văzut că nu mai este pe stoc dar găsiți multe geci Bonprix pentru băieți.

Am ales mărimea 116, cea pentru 6 ani, și s-a potrivit perfect, nu am luat nici mai mare, nici mai mică







Pantalonii sunt 2 perechi într-un set, și sunt mai multe variante de culori. Îmi place că sunt foarte calitativi, sunt ușor vătuiți merg de minune și primăvara fără dres. Materialul este foarte moale fiind făcuți din 55% bumbac. Nici nu au fost scumpi 65,80lei -2 perechi de pantaloni își merită banii. În talie au bandă elastică, ceea ce e ideal, mai ales că al meu Bubu e mai slăbuț. M-au ajutat și review-urile mămicile care au scris în dreptul produsului spunând că sunt foarte calitativi. Pe site găsiți și alti pantaloni baieți Bonprix la prețuri accesibile.

De aici sunt pozele cu cea de-a doua pereche de pantaloni. Vă invit pe site-ul bonprix unde găsiți îmbrăcăminte pentru copii la prețuri bune și calitate maximă. Transportul durează cam 2 săptămâni.







Sper că vă place ținuta prezentată de băiețelul meu.

Vă mulțumesc pentru vizită!



8 comentarii :

  1. un adevarat model baietelul,sa te bucuri de el ,tinuta este foarte frumoasa pentru el si ii sta bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Waaaw m-ai uimit! Nu stiam ca ai un baietel atat de mare! Sa-ti traiasca! Foarte bine ca i-ai luat si lui ceva! Ca dovada ca si-a dorit atat de mult a stat cuminte la poze

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce baietel mare ai, stiam ca ai copil dar ma gandeamca e micut! Pare incatat s apozeze, asa ca mama poate sa ii mai cumpere ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai ce baiat mare si frumos ai! Sa-ti traiasca! A pozat ca un adevart model, imi plac hainutele pe care i le-ai ales, sa le poarte cu placere! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa iti traiasca baietelul! Ce mare si frumos este.
    Imi plac mult hainutele si ii vin de minune! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce dragut e :) Ii sta bine imbracat asa...e baiat-de-baiat ce sa mai??? :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Startul intr-o posibila cariera de model? Sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi! Hotarat tare baietelul tau. Hm! As zice ca, intr-un fel, a crescut si sub ochii mei. :)
    Minunate fotografii! Frumos model. :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...