sâmbătă, 12 martie 2016

Be yourself de la Melkior

Melkior lanseaza colectia BE yourself.

O colectie in tendinte. O colectie care iti dezvaluie personalitatea.

Intr-o lume in care predomina virtualul si personajele ireale, in care se propun mereu modele de urmat, este important sa te regasesti pe tine insati.
Sa fii tu insati. Sa poti sa iti scoti masca si sa fii asa cum esti cu adevarat.
Inventam nume, calitati pe care nu le avem... de acum inainte trebuie sa fim noi insine.
Infatisarea noastra adevarata este cea mai seducatoare. Autenticul are cel mai mult farmec.
Be yourself de la Melkior este o colectie in care te regasesti si poti sa le transmiti celorlalti ca nu suntem fiinte ireale ci fiinte pline de viata care iubesc, simt, descopera...

Fii tu insati...

Fixator pentru machiaj


Noul Fixator pentru machiaj de la Melkior are rolul de a creste rezistenta machiajului, timp in care asigura o senzatie imediata de bine si prospetime. Pastreaza machiajul impecabil pe tot parcursul zilei. Contine Aloe Vera. Aplicat la finalul rutinei zilnice de machiaj, fixatorul de machiaj asigura o hidratare continua si confort. Se pulverizeaza de la o distanta de minim 30 cm de fata.

Pret 49.90 Lei
www.melkior.ro

Express Yourself, Boudeuse, Pink Attitude

Melkior a lansat noua gama de rujuri clasice: Express Yourself, Boudeuse, Pink Attitude. Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care nu migreaza si rezista in timp. Se aplica usor si omogen, nu usuca buzele si prezinta un efect de durata, asigurand o senzatie placuta imediata pe buze.
Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.
Pret 39,90 lei
www.melkior.ro



Mai multe informatii pe site-ul melkior.ro


2 comentarii :

  1. E super fixatorul pentru machiaj, ma tenteaza si pe mine, pana acum am folosit doar apa termala. Iar un ruj care rezista mai mult de doua ore pe buze e atat de greu de gasit...

    RăspundețiȘtergere
  2. Rujul Pink Atitude este preferatul meu

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...