sâmbătă, 5 martie 2016

Suveniruri cu suflet românesc

Avem o țară frumoasă, dar păcat că e locuită, ar spune majoritatea românilor. Dacă ar fi să fac un sondaj rapid, cred că mulți ar alege răspunsul de mai sus. Dar mai sunt și români care fac abstracție de multele lucruri negative care există în țara noastră și pun umărul la treabă pentru a evidenția doar lucrurile care ne dau valoare.


În ciuda sărăciei de care se plânge toată lumea, avem atâtea bogății aici, dar mulți dintre noi le ignoră, poate pentru că societatea nu mai pune accent pe valorile noastre adevărate. 

Sunt, din fericire și români care gândesc românește și care fac abstracție de curentul pur românesc: las-o bă că merge așa, și promovează valorile țării. Când am fost în Grecia era plin de suveniruri, care mai de care mai deosebite, la noi în România, cam rar găsești produse românești tradiționale sau mici suveniruri. 

Brandul Art&Craft Design promovează produsele românești tradiționale. Acestea le puteți găsi atât în mediul online, cât și offline în magazinele de profil.

.,, Art&Craft Design a luat naștere din dorința da a oferi iubitorilor de artă populară și de cadouri românești, produse încărcate cu o puternică valoare sentimentală, realizate cu multă migală și iscusință, cu suflet și dedicare.'' ne spune Alexandra Ungureanu, manager de comunicare și PR Art&Craft Design într-un interviu pe site-ul extravita.ro. Astfel de proiecte sunt binevenite căci pun în valoare meșterii populari și tradițiile noastre ancestrale, de care să recunoaștem cu toții, le-am cam uitat și nu le mai apreciem la adevărata valoare. Astfel brandul vine în sprijinul tuturor iubitorilor de artă pur românească și promovează atât românilor, cât și străinilor lucrurile care ne definesc ca popor.
ArtCraft

Printre suvenirurile de tot felul, cel mai frumos produs românesc de pe site-ul lor pentru mine ar fi o ie românească. Îmi doresc de foarte mult o ie și am văzut că pe site sunt multe modele pe care le-aș alege fără să clipesc. Sunt la modă aceste ii și mă bucură faptul că femeile au început să le poarte cu mândrie. 


Ia romaneasca





Dacă ar fi să creez eu un obiect de artizanat, un suvenir de suflet, cred că aș face mici statuete cu personalitățile românești, am văzut la greci că aveau astfel de statuete mai mici și mari cu zei antici peste tot. Noi, avem destule nume de referință: Mihai Viteazul, Ștefan cel Mare și lista poate continua, nume care și-au lăsat amprenta asupra istoriei noastre. De ce nu aș merge și spre sfera de literatură: Mihai Eminescu, Lucian Blaga, etc și ei ocupă un loc de onoare între personalitățile României. Toate aceste statuete ar fi însoțite de o scurtă cărticică în română și engleză în care să se descrie lucrurile esențiale care definesc personalitatea respectivă. 

Îmi place faptul că Art&Craft Design promovează adevărații meșteri populari, care sunt și așa din ce în ce mai puțin, pe site veți vedea vase din ceramică de Horezu, țesături tradiționale, ouă încondeiate sau delicatese românești. Toate acestea reprezintă semnătura noastră românească și garanția că tradițiile noastre se păstrează vii în România, dar străbat și granițele țării.

Indiferent că ești un colecționar sau doar vrei să faci cadou un obiect pur românesc, pe Art si Craft Design, veți regăsi autenticitatea pură a poporului român transpusă în suveniruri de suflet și cu suflet.


Articol scris pentru proba a 2-a Spring SuperBlog 2016


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...