marți, 22 martie 2016

Ce tip de rochie mi se potrivește?


Chiar daca orice om isi doreste sa arate bine, indiferent de sexul acestuia, atunci cand vine vorba despre vestimentatie si despre aspectul exterior, femeile sunt mult mai exigente decat barbatii. Datorita exigentei ridicate, femeile sunt destul de greu de multumit. 



 Aceasta nemultumire iese in evidenta cel mai adesea in momentul in care o femeie isi achizitioneaza obiecte de vestimentatie. De ce? Pentru ca orice femeie isi doreste achizitionarea unor obiecte vestimentare perfecte. Marea greseala pe care unele femei o fac atunci cand isi achizitioneaza haine, in special rochii, este reprezentata de faptul ca nu tin cont de corpul pe care acestea il au. Deoarece noi ca oameni suntem difieriti, si hainele sunt diferite, motiv pentru care trebuie sa alegem o haina care ne scoate in evidenta calitatile pe care le avem.

Femeile care au silueta tip clepsidra sunt cele mai norocoase femei deoarece corpul pe care il au permit gasirea unei rochii foarte usor. Rochiile senzuale, elegante, confectionate din materiale moi sunt alegerea perfecta pentru femeile care se bucura de un corp tip clepsidra. Deoarece am adus in discutie rochii elegante, pentru persoanele care isi doresc achizitionarea de haine elegante reprezinta cea mai buna solutie.

Desigual - Rochie Eloise 2Vero Moda - Rochie Etna


Femeile cu talie groasa și un abdomen pronunțat întampina deseori probleme în gasirea unei rochii. Pentru a masca zona cu probleme, acestor femei le sunt recomandate rochiile confectionate pentru persoanele cu silueta dreapta.
Reprezentantele sexului frumos care au o silueta bine definita, solduri destul de accentuate si umerii ingusti trebuie sa poarte rochii prin care sa induca impresia unei siluete bine proportionate. Acest lucru este posibil prin purtarea unei rochii care pune accent pe partea superioara a corpului.
In cazul in care din varii motive nu ai reusit sa iti gasesti rochia perfecta si doresti achizitionarea unor tricouri reprezinta cea mai buna solutie.


 Hilfiger Denim - Bluza


2 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...