marți, 22 martie 2016

Elmiplant lanseaza Hyaluronic 3D

Elmiplant lansează gama Hyaluronic 3D, dezvăluind trei noi produse ce au la bază sinergia dintre puterea naturii şi ştiinţă, care s-au întâlnit pentru a dezvolta formula inovatoare cu triplu sistem de acid hialuronic. Crema de zi, crema de noapte şi crema pentru ochi elmiplant Hyaluronic 3D hidratează intens, în timp ce combat eficient semnele de îmbătrânire a tenului şi îl luminează.

Programele avansate de îngrijire anti îmbătrânire Elmiplant au la bază cele mai noi tehnologii ale cosmetologiei şi cunoaşterea profundă a ingredientelor active naturale cu eficacitate antirid dovedită clinic.

Acţiunea Hyaluronic 3D
Noua gamă antirid are o formulă inteligentă cu triplusistem de acid hialuronic, ceoferă hidratare intensivă şi rezultate imediate şi de lungă durată.
1.Acidul hialuronic de umplere acţioneazăca agent de umplere dermică şi netezeşte suprafaţa pieliii mediat după aplicare.
2.Acidul hialuronic de greutate moleculară mică pătrunde chiar şi în starturile mai profunde ale epidermei şi ajută la reducerea vizibilă a liniilor fine, îmbunătăţind elasticitatea pielii, iar
3. Stimulatorul acidului hialuronic ajută la stabilirea nivelului optim de acid hialuronic prin stimularea sintezei sale natural şi reînoirea acestuia. Sistemul triplu ajută pielea redându-i elasticitatea şi fermitatea în timp ce luminează tenul, care pare mai tânăr şi mai sănătos.

Gama antirid Hyaluronic 3D
Pentru o acţiunecompletăa tenului, noua gamă oferă:
Cremă antirid de zi cu factor de protecţie solară 15–hidratează intens şi protejează tenul împotriva factorilor de mediu. Textura fină este rapid absorbită în piele, crema constituind un tratament eficient, dar şi o excelentă bază pentru machiaj. Imediat după aplicare pielea este mai netedă şi hidratată, iar aplicarea regulată duce rapid beneficii – după 6 zile lungimea ridurilor este redusă cu până la 8%, conform rezultatelor dovedite clinic. 

Cremă antirid de noapte ce acţionează în profunzime, noaptea pielea relaxându-se şi absorbind ce lmai bine ingredientele active. Se întinde uşor, fără a lăsa urme grase, se absoarbe rapid în piele lăsând imediat senzaţia de confort, iar după o lună de utilizare se observă reducerea lungimii ridurilor cu până la 24% conform rezultatelor dovedite clinic.

Cremă antirid pentru zona delicată a ochilor, cu formulă extra-fină şi acţiune hidratantă şi antirid intense, acţionează precis în zona sensibilă din jurul ochilor, absorbindu-se imediat şi redând aspectul tânăr, ferm şi strălucitor.
Descoperă secretul unui ten mereu tânăr şi radiant prin putereaNaturiiş i a Ştiintei!
Gamăpotrivităpentrusegmentul de vârstă 35+

Hyaluronic 3D Cremă antirid de zi, 50ml- 18 lei
Hyaluronic 3D Cremă antirid de noapte, 50ml - 18 lei
Hyaluronic 3D Cremă antirid pentru ochi, 15ml - 14,9 lei



2 comentarii :

  1. aziam fost in magazin si deja se pot cumpara, eu ma gandesc sa incerc crema de nioaptemaiales ca are un pret foarte bun

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...