duminică, 31 ianuarie 2016

Dragoste?

Îți dăruiești sufletul cuiva și el îl face țăndări, fără să îi pese de tine, de sufletul tău, de timpul petrecut cu tine. Desigur, nici tu, nu ești perfectă și totuși, nu ai făcut nimic decât să îl iubești în felul tău cu tot sufletul tău.  Faci sacrificii, faci compromisuri de dragul lui, dar, el consideră că e mai simplu să te arunce la gunoi ca un obiect de care nu mai are nevoie.

Nu contezi tu, nu contează dragostea ce i-o porți, nu mai contează nimic. De ce? Pentru că el nu te-a iubit niciodată, tot timpul a oscilat, nu te-a văzut niciodată soție, mamă a copilului lui, ci doar ....un suflet de care să își bată joc. Dar, tu, ca o proastă te-ai încăpățânat să crezi în el, că se va schimba, că te va iubi așa cum tu îl iubești pe el, dar nu a fost așa.

O relație în care mai tot timpul plângi și suferi, nu mai este relație. E doar o încercare eșuată, un chin inutil, căci el nu te iubește, niciodată nu te-a iubit. Ai fost doar o obsesie pentru el, iar tu ai căzut în plasa lui, ca de obicei. De câte ori, nu am vrut să ies din relația aceasta, dar tot timpul mi-am spus: Îl iubesc, nu pot trăi fără el! Și iar te-ai întors la el, dar toată această nesiguranță și nehotărâre a lui a erodat mai mult sufletul tău, a făcut răni adânci, te-a făcut din hal, nehal. Dar lui, nu îi pasă de tine, el nu e bărbat, el e doar o tentativă de om, care în loc să își asume propriile greșeli și responsabilități, fuge de ele.

În loc să te aprecieze, te calcă în picioare. În loc să te iubească, el te răsplătește cu dezamăgiri, minciuni, vise deșarte..




S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...