duminică, 27 martie 2016

Când iubirea are nevoie de un ajutor..floral

Se cunoscuseră pe net acum ceva timp, când prinși în vâltorile vieții, începuseră din senin să aibă conversații zilnice prin vestita rețea de socializare. Nici nu mai știa cum o adăugase în lista lui de prieteni, probabil unii erau comuni și iată că la un an și ceva de netuială, în sufletul lui Florin începea să încolțească primele fire de iubire.
Îl frapase albastrul adânc al ochilor mari și gingășia chipului ei. Se vedea că este o femeie delicată, exact cum el își dorea. Fata era studentă la drept și visa să devină un avocat de renume.

Florin dorea să o cunoască pe aleasa inimii sale, conversațiile cu ea zilnic, tot ce însemna ea îl atrăgea izbitor și chiar vroia să o cunoască. Între timp aflase și că tânara ce îi furase inima era verișoara celui mai bun prieten al său și locuia în București de când era mică. Părinții ei aleseseră Bucureștiul pentru un viitor mai bun. 

Ca să vedeți cât e lumea de mică, și cum tot universul conspira la îndeplinirea unui vis, Florin se gândi că ar fi mai mult decât frumos să o surprindă cu un buchet de flori dar cum să îl trimită, când el nu cunoștea pe nimeni în București. Chiar dacă aflase adresa ei de la verișorul ei, tot nu avea cum să trimită pe cineva. Când îi pică fisa și se gândi că poate există o florărie cu livrare la domiciliu atunci problema ar fi fost rezolvată.  Nu dăruise niciodată flori cuiva, barem prin serviciul de livrari flori. 
LivrareFloriBucuresti
Dar noroc că găsi o florărie online care livra flori în București. Era exact ce avea nevoie, pentru a o va convinge pe Maria că interesul pentru ea era cât se poate de real, și nu doar o șicană pe internet și el chiar vroia să o cunoască și să aibă o relație în mediul real, nu online.

Lalele erau preferatele Mariei, noroc că la această florărie București putea găsi 
buchete de flori din lalele, de fapt aveau cam orice pentru orice ocazie.



A sunat la numărul de pe site 021.212.09.36 și o doamnă drăguță i-a ascultat toate dorințele. Buchetul nu era doar suficient și trebuia să conțină și un bilețel în care mesajul să fie simplu și de efect, așa că se gândi la următorul: 
Ieșim la o cafea? Cu drag, Florin.

Stabili la telefon ca buchetul să fie livrat în 4 ore, timp de care Florin avea nevoie pentru a ajunge în București. Trebuia să riște, indiferent dacă răspunsul avea să fie sau nu negativ. În viața uneori trebuie să pui totul la bătaie pentru un scop precis, iar scopul lui era Maria.


Florin alesese un buchet multicolor de lalele, și stătea cu inima strânsă ca un purice, sperând că gestul lui simplu va fi de efect.Orice femeie adoră să primească flori, așa îi spunea mereu mama lui tata, se gândi el în timp ce conducea pe autostradă.

Buchetul ajunse fix când se apropie și el de casa Mariei. Parcă în fața casei ei și văzu cum curierul se îndrepta către ușa. Spera să iasă ea, și chiar ea era, fata care îl vrăjise cu ochii ei albaștrii. 

O privi cum roșește în fața curierului, iar după ce acesta se depărtă deschise bilețelul, ochii îi străluceau și mai tare și emoționată Maria privi în jurul ei. Oare chiar Florin era acolo?

Florin ieși din mașină și se îndreptă timid către ea, nu apucă să spună nimic căci Maria îi spuse: 
-Ești nebun, ai bătut atâta drum pentru mine? Nu îmi vine să cred.
-Să înțeleg că asta înseamnă că da ieșim la o cafea?

Nu are rost, să mai continuăm povestea ar fi multe de spus dar vă relatez pe scurt că: Florin s-a mutat în București pentru ea, și au început o frumoasă poveste de iubire. Mi-a șoptit mie o vrăbiuță că ar bate clopote de nuntă.

Crează-ți propria ta poveste: iubește, iartă, trăiește exact așa cum meriți și nu uita că ,,fiecare floare e un suflet ce se deschide către natură'' (Gerard de Nerval). Fii ca o floare deschide-ți inima către lucrurile bune și trăiește din plin orice clipă a vieții tale.

-O idee marca Spring SuperBlog 2016


3 comentarii :

  1. florile intotdeuna sunt o ideebuna cand vine vorba de o femeie

    RăspundețiȘtergere
  2. cu o floare cu siguranta inmoi o femeie

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca orice femeie este bucuroasa atunci cand primeste flori. Nu am primit niciodata flori prin curier si mi se pare o idee geniala

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...