duminică, 13 martie 2016

Tu ai aflat secretul frumuseții româncelor?

Când eram mică mă întrebam ce face mama mea cu acele cutiuțe mici cu creme care miroseau atât de bine. Privind-o pe mama mea mi-am dat seama că e cea mai frumoasă din lume și am întrebat-o: ,,Mami, de aceea ești frumoasă pentru că folosești acele creme?''

Mama mi-a zâmbit și mi-a răspuns: Frumusețea vine din suflet în primul rând. Cremele doar aduc frumusețea pe chipul tău, însă nu fac minuni dacă sufletul tău e urât.

Nu am înțeles foarte multe atunci, dar mai târziu am înțeles ce înseamnă ca frumusețea să vină din suflet. Indiferent câte creme ai folosi, nu poți înfrumuseța un chip pe care urâțenia sufletului se vede.

Știu că mama mea folosea produse Farmec, cam acestea erau la modă în acea vreme și când am crescut mare și am devenit femeie în toată firea, am încercat să descopăr secretul frumuseții. Am avut un model în mama mea, care a avut grijă să mă educe frumos și simplu. De la ea am învățat mici trucuri de frumusețe. Ea mi-a spus că bicarbonatul de sodiu e foarte bun pentru exfolierea tenului și chiar pentru spălarea părului. Pentru ochii obosiți poți folosi felii de castravete sau o lingură rece aplicată pe ochi. Când era vara, o vedeam tot timpul cu măști de fructe de sezon, sau legume, mereu îmi spunea că tot ce vine din natură e benefic pentru piele. Tot de la ea, am aflat că frunzele de nuc dau o culoare arămie părului. Am testat și eu acest lucru într-o vară, după spălarea părului îmi clăteam părul cu infuzie din frunze de nuc. Rezultatul? Am obținut o culoare arămie atât de frumoasă încât coafeza mea m-a întrebat cu ce m-am vopsit. Pentru ten, mama îmi spunea mereu ca măcar o dată pe săptămână să îmi spăl tenul cu ceai de mușețel. 

Anii au trecut, iar sfaturile mamei în materie de beauty le păstrez și le aplic atunci când simt că am nevoie. Poate pe la 20 de ani nu ai grijă prea mare de partea de beauty în sensul că tenul tău nu are nevoie de atâta îngrijire, însă cam după 25 de ani, am început să am mai multă grijă de sănătatea tenului meu. 

Astfel printre atâtea produse de îngrijire, am redescoperit produsele Farmec. Le știam din copilăria mea, de la mama mea care le folosea, nu o să uit niciodată sticla aceea de lăptișor de matcă Doina și am zis să le încerc și eu. Cred că a fost dragoste la prima vedere, un fel de deja vu când le-am folosit și de atunci m-am îndrăgostit de ele. Mama avea dreptate, tot ce vine din natură e benefic pentru ten, căci produsele Farmec au doar ingrediente cu principii active/

 Secretul frumuseții l-am redescoperit cu gama Gerovital, din această gamă emulsia hidratantă matifiantă mi-a devenit cel mai bun prieten. Aș putea spune că Gerovital e ca o soră mai mare, are cu un an mai mult decât mine, adică 31 de ani de experiență în materie de frumusețe. 

Gerovital lapte demachiant hidratant este produsul ideal pentru demachiere căci oferă demachiere și hidratare într-un singur produs. Mare mi-a fost bucuria când am aflat că se va lansa în varianta cu ulei mac, care este ideal pentru tenurile deshidratate și expuse stresului, prevenind apariția ridurilor și îmbătrânirea tenului. Așa că o să îl cumpăr și eu cu siguranță.

farmec

Când eram mică și aduceam maci în casă,  mama mea îmi spunea că nu e bine să ții maci în camera în care dormi, însă cine se gândea atunci câte proprietăți are uleiul de mac : este nutritiv, antirid, și hidratant. Trei principii active care pot mulțumi orice femeie. Chiar dacă la 25 de ani nu te gândești la riduri, mai bine să previi decât să tratezi.

 Secretul frumuseții l-am învățat cu Farmec și Gerovital. Nu trebuie să folosești produse scumpe care promit marea cu sarea, ci acele produse care conțin elemente din natură cu proprietăți active care sunt potrivite tenul tău. Farmec are produse adaptate pentru fiecare tip de ten, de la tenul acneeic, gras, mixt până la tenul sensibil. Fiecare produs este destinat pentru a te ajuta să îți redescoperi frumusețea și a te simți din nou o româncă frumoasă așa cum ești de altfel indiferent de câți ani ai sau nu în spate. 

 Sunt multe produse Farmec care îmi plac și pe care le folosesc cu mare drag de la lacurile de unghi, până la emulsiile hidratante și produsele pentru păr. Mai jos aveți o selecție a produselor mele preferate de la ei.











Farmec este un brand românesc și vă invită și pe Facebook să descoperiți 
secretul frumuseții româncelor.



- Articol scris pentru Proba a 4-a Spring SuperBlog 2016


4 comentarii :

  1. Iubesc produsele lor, intotdeauna am ceva in casa de la Farmec.

    RăspundețiȘtergere
  2. folosesc produsele Farmec ,atat eu cat si mama mea ,de unele sunt foarte multumita

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place Farmec, dar...asa este...frumusetea vine numai din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu ador produsele Farmec iar aceasta gama pare a fi benefica...

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...