luni, 28 martie 2016

OOTD-If Spring had an outfit

Bună ziua, tuturor! Se pare că vremea începe să dea semne de schimbare, sper din tot sufletul să revină primăvara.

Atunci când mi-am comandat ținuta, am ținut cont de faptul că teoretic în martie vremea se încălzește, dar practic nu a fost așa. Am cam tremurat la această ședință foto, dar îmi place rezultatul. Cum îmi place să visez, m-am gândit că această ținută modernă ar fi potrivită pentru Zâna primăverii.


AM PURTAT/I WORE:

Bluză/Blouse-LINK

Fustă/Skirt-LINK

Geantă/Bag-LINK

Mi-a plăcut la nebunie bluza de când am văzut-o pe site. Chiar dacă este din șifon, fiind ideală pentru primăvară, broderia este de efect, ca și modelul în sine, parcă ar fi o bluză a zânei Primăvara. Este transparentă, șifon sau originalul chiffon este un material subțire. Eu am multe bluze din acest material și este un material ușor de călcat și întreținut, și chiar răcoros. Mărimea aleasă a fost Asian M. Ce îmi mai place la acestă bluză sunt mânecile care au elastic și par la bază ușor bufante.






Fusta a fost o adevărată revelație, căci îmi vine foarte bine, deși am avut emoții că îmi va fi mică. Lungimea este ok, așa că o pot purta și la serviciu. Este dintr-un material subțire, se poate  purta  chiar și la vară. Îmi place că are dos, nu se vede nimic prin ea. Culoarea este dark green și mărimea Asian M. Cred că o să îmi mai comand acest model și pe alte culori. 
La spate se închide cu fermoar.








Geanta este culoarea Celadon, mai am același model și pe roșu. Puteți vedea geanta roșie aiciPreț este foarte mic 4.02$, ador acest model de geantă, nu îi găsesc defecte, poate doar că e ușor incomod să o deschizi, deoarece are fermoare. 


Toate aceste articole sunt luate de pe site-ul Wholesalebuying și au costat foarte puțin. De exemplu cele trei articole: bluza, geanta și fusta au costat 12.13$, iar transportul 11.90$, deci undeva la 24.03$. Nu trebuie să faceți o comandă mare, ci mai degrabă unele mai mici, pentru că riscați să plătiți transportul exagerat de mult. Eu mă încadrez în 25-30$ cu tot cu transport, ceea ce e bine, căci mi-am luat o ținută aproape completă. Plata se face prin PayPal sau transfer bancar, nu puteți plăti la primire, deoarece e un site străin și își iau și ei măsuri, nu le-ar conveni să trimită un colet, să plătească taxe și destinatarul să nu se ducă să-l ridice.




ALTE ELEMENTE ALE ȚINUTEI:
PANTOFI/SHOES- LINK
CERCEI/EARINGS -LINK



VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ/ THANKS FOR STOPPING BY!

Sper că vă place ținuta mea primăvăratică!


9 comentarii :

  1. interesant modelul bluzei, nu cred ca amami vazut...abia astept sa vina vara sa vad ce idei de oodt imi dai ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa tinuta! Si eu am avut geanta aceasta pe negru (de la un site din Ro) incomoda treaba cu inchis/ deschis dar e tare frumoasă oricum

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult cum iti vine aceasta tinuta, nuantele ei...
    Eu am geanta varianta neagra si o iubesc (desi da, e cam incomod sistemul de inchidere deschidere) si chiar imi doresc nuanta celadon.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac alegerile tale si ador acel vernil

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place gentuta foarte mult, mai ales culoarea ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place tinuta ta. Bluza este minunata. Doar poseta nu prea ma atrage dar iti sya foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. vai dar ce mult imi place tinuta ta de azi...imi plac si mie genul acesta de bluzite..pe tine te avantajeaza foarte bine....

    RăspundețiȘtergere
  8. Draguta culoarea aleasa pentru bluza si geanta. Iti sta foarte bine cu acea bluza! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. E chiar o tinuta primavaratica, iar tie ti se potriveste foarte bine. Cum sa nu te bucuri de vremea calduta si insorita cu astfel de hainute frumoase?! :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...