duminică, 23 august 2015

Hai la restaurant cu cerestaurant.ro

Mi se pare genial că tehnologia a evoluat atât de mult, încât cu ajutorul unor aplicații sau site-uri putem afla cele mai relevante informații despre anumite locuri unde am vrea să mergem sau chiar să ne alegem restaurantul cu doar un simplu click.


Îmi place să merg într-un restaurant, pentru mine este o modalitate agreabilă de a petrece o seara linistită cu iubitul meu. Îmi pare rău că în orașul nostru nu sunt restaurante cu specific chinezesc sau alte minunății deoarece îmi place să încerc lucruri noi în materie de mâncare.

Dacă sunteți din București aflați că există un site unde vă puteți alege restaurantul dorit cu doar un singur click. Site-ul cerestaurant.ro oferă cele mai bune și reale informații despre restaurante din București , poți rezerva mese online, vizualiza meniurile restaurantelor și chiar poți vedea ce note au primit unele restaurante, precum și impresii ale clienților. Pentru a face toate acestea trebuie să îți faci cont, e simplu, rapid și nu costă nimic.

Pe acest site, mi-a plăcut foarte mult că poți afla oferte ale restaurantelor, de exemplu când au happy hour la băutură, discounturi sau alte oferte. În aceste fel ești mereu informat despre oferte restaurante din București fără să bați mii de drumuri prin oraș.


Dacă ați știi ce dor îmi e de o mâncare chinezească sau grecească, din păcate la noi în oraș nu avem așa ceva, dar pe site-ul cerestaurant.ro poți alege localul după specificul culinar. Genial, nu? Norocul meu este că am un iubit care în ale gătitului e mare chef :)

Anyway.....Ce poate fi mai grozav de atât decât să știi toate restaurantele unde se poate mânca bine? 

Acest site este ghidul tău personal în materie de restaurante bune cu meniuri adaptate cerințelor tale. Indiferent că ești singur, cu familia,sportiv sau pur și simplu vrei o ieșire romantică alături de iubita ta, site-ul e gurul tău culinar.




Vrei chinese food, sau iubita visează la o cină romantică, ori ești cu prietenii, pe site sigur vei găsi restaurant ideal pentru cerințele tale, ai și de unde alege.



Așa că nu te mai întreba unde ieși diseara. 
Hai la restaurant cu cerestaurant.ro!!!!





3 comentarii :

  1. foarte interesant, chiar imi place sa stiu unde se mananca bine. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Un site util pentru cei din Bucuresti! Cred ca si pentru turisti e un lucru mai mult decat util!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultima fotografie mi-a facut o pofta!... Caut si eu un restaurant care sa serveasca asa ceva in Constanta. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...