miercuri, 26 august 2015

CC Cream Gerovital Happiness (review)-secretul unui ten impecabil

Hello, my dear happy girls!

Nu știu dacă v-am spus vreodată însă eu nu folosesc fond de ten, decat f...f....rar,cine stie la ce eveniment particip și asa aleg sa ma ,,tencuiesc''. 


Dintre toate produsele de make-up, cea mai mare reticență o am față de fondul de ten. Îmi simt la propriu tenul încărcat, ba chiar lipicios, am un fond de ten Avon, am dat ceva bani pe el, si sincer nu își merită bani. Nu intră în piele, fața e lipicioasă, am observat că fondul de ten se ia. Am observat multe femei pe strada care chiar par a avea fata tencuita,de aceea îmi doream un fond de ten care sa dea un look natural tenului meu.

Recunosc că am fost și mai reticentă când am încercat CC cream Happiness de la Farmec. Știu că produsele Farmec sunt excelente, am mare încredere în calitatea acestora, dar este foarte posibil ca un anumit produs să nu ți se potrivească.

Când l-am aplicat prima dată, m-am și gândit că o să îmi simt fața încărcată, dar surpriză...însă haideți să începem cu începutul și nu, cu finalul


Prezentare: tub de plastic de 50 ml, cu un căpăcel. Se aplică în strat unifrom pe față, gât și decolteu. Eu am aplicat doar pe ten, nu mi s-a părut nevoie să aplic pe gât sau decolteu ca în cazul fondului de ten.







Descrierea oficială:

Gerovital cremă “ Color Control”(CC) este noua generație de creme BB, ce conferă tenului un aspect perfect natural, într-o singură formulă, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenți naturali.

Efectul revigorant și hidratant al extractului de Zmeură este completat de Aquaxyl care îmbunătățește funcția de barieră a pielii.


Nuanța este un maro foarte deschis. Să vă spun de miros? Well, miroase genial a zmeură de îți vine să îl mânânci.


NU CONTINE PARABENI, iar parfumul este hipoalergenic.
LISTA DE INGREDIENTE:


Părerea mea: Am ales culoarea deschis/light deoarece am tenul f alb. 



L-am aplicat dimineața după o curățare temeinică a tenului. Am aplicat o cantitate foarte mică pe tot tenul, sincer, este foarte spornic. Senzația a fost wow..pentru că intră foarte repede în piele, nu lasă tenul lipicios sau încărcat, hidratează fără să încarce. Nu am aplicat decât un strat, iar după o primă aplicare am remarcat că acoperă destul de bine imperfecțiunile pielii, nu creează acel efect de mască așa cum am observat la un fond de ten, tenul chiar arată natural.

Eu am tenul gras cu tendinte acneeice, astfel că în cazul tenul meu, a redus roșeața, sebuumul, dând tenului meu un look fresh. Nu irită tenul, nu am observat să se amplifice anumite coșuri, din contră tenul meu a fost foarte happy. 

Din punctul meu de vedere, acest produs are un mare DA de la mine, acest CC cream nu doar colorează, ci hidratează tenul, corectează micile imperfecțiuni, dă un aspect mat, uniform pielii. Este o cremă multifuncțională care dă un look natural tenului. Rezistă destul de bine pe ten mai mult de 5 ore. Dacă vreți o acoperire mai bună, puteți aplica al 2-lea strat, am aplicat și eu 2 straturi, dar prefer unul singur, căci merg pe un machiaj usor. Voi aplica 2 straturi cand voi merge la un eveniment, pentru utilizare zilnică, doar un strat light.


VOI AȚI ÎNCERCAT CC CREAM-URILE DIN GAMA HAPPINESS? 


Eu mă declar mulțumită de  CC Cream Happiness, iar raportul calitate-pret este excelent. Produsul îl găsiți online la prețul de 17,88 ron pe site-ul Farmec sau în magazinele de profil.



4 comentarii :

  1. Il folosesc si eu de ceva timp, singur sau blenduit cu BB Creamul de la Nivea, mai ales vara, pentru ca obtin o nuanta usor bronzata. Tot cel de la Garnier ramane preferatul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-am folosit inca dar trebuie sa il iau neaparat :( Va fi perfect acum ca incepe facultatea si nu o sa am timp sa ma bibilesc....toata lumea spune numai de bine de el :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, il am si il folosesc, cum folosesc, de altfel, si alte produse din aceasta gama(gelul spumant demachiant sau masca pentru gomaj). Eu ador produsele cosmetice ieftine(in special brandurile romanesti) si de buna calitate si am fost super incantata de aparitia pe piata a acestui cc cream.

    Sa nu uit sa mentionez fondul de ten este produsul meu cosmetic preferat. Alaturi de gloss, evident. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sunt adepta unui machiaj lejer, folosesc si eu CC cream dar cu aroma de caise, e superb bun pt tenul meu.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...