miercuri, 12 august 2015

Iubesc rochiile de pe depozituldelenjerie.ro

Stilul vestimentar ne definește personalitatea, de cele mai multe ori hainele spun despre noi mult mai multe decât am vrea să lăsam să se vadă.  Fiecare are un anume stil propriu, alții preferă hainele casual, alții stilul elegant, însă indiferent de felul în care ne îmbrăcăm important este să ne simțim bine purtând acele haine, adică să ne simțim bine în propria piele.


Rochiile sunt un simbol al feminității absolute, o haină care te scoate din anonimat dacă este aleasă corespunzător.

Ce spuneți de această rochie Enny? Ce credeți că ar spune această rochie despre tine? Eu cred că ar spune că sunteți o femeie independentă, sigură pe ea, căreia nu îi e teamă să poarte o culoare atât de pretențioasă. Se potrivește pentru birou, dar și pentru o seara la un restaurant.Accesorizată cu o pereche de pantofi roșii si o geantă în ton cu pantofii, si accesorii delicate, cu siguranță veți capta atentia.



Pe site-ul depozituldelenjerie.ro sunt destule modele de rochii cochete, mi-a atras atentia rochia de mai jos. Puteți afla mai multe detalii despre acest model, dand click pe imagine. Rochia este disponibilă și pe galben, îmi plac mult fluturasii.Modelul asimetric creează un efect deosebit, poate fi purtată și cu colanți, deci este perfectă și pentru toamnă.Această rochie cu siguranță va arata partea voastră jucăușă, arată că sunteți o femeie puternică, dar totuși căreia nu îi e frică să arate că e si sensibilă.



Dacă vă creați cont pe site-ul depozituldelenjerie.ro, primiti o reducere de 5% la toate produsele.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...