luni, 31 august 2015

Un start bun in viata incepe cu StartJobs.ro

Visul oricărui tânăr după ce termină facultatea este să își găsească un loc de muncă, să intre în rândul lumii și să își creeze încet, încet un viitor frumos. Dar oare alegerile noastre sunt cele mai bune, atunci când pornim la drum pentru a ne căuta un job?


Mulți tineri aleg facultăți al căror profil îi poate ajuta mai târziu să îți găsească un loc de muncă mult mai ușor. Într-o societate avidă de informație și tehnologie sunt foarte căutate joburile în IT, mai ales că sunt și foarte bine plătite.Dar pentru un astfel de job trebuie să ai și abilități.

 Acum vreo 50 de ani, categoria joburilor era cu totul alta și piața locurilor de munca alta, dar cu trecerea anilor, societatea evoluează, și cerințele sunt altele.

Indiferent de ceea ce îți alegi, ideea este să faci acest lucru din plăcere, să fii foarte bun în meseria ta, pentru că de ce să nu recunoaștem, angajatorii îi vor pe cei mai buni.

Găsirea unui loc de muncă poate fi frustrantă și uneori chiar stresantă, se cere experiență, practică și multe alte cerințe. Lucrurile s-au schimbat și azi, îți poți găsi mult mai relaxat un job cu ajutorul site-urilor de recrutare online.

Startjobs.ro nu este doar un site care îți oferă joburi, aici poți găsi și cursuri specializate pentru toate domeniile de activitate, iar companiile pot da anunțuri de angajare. Vă mărturisesc că mi-ar plăcea să fac și eu un curs de make-up sau styling nu neapărat pentru a lucra în acest domeniu, ci mai mult pentru mine.

Cel mai interesant lucru pe site, mi s-a părut faptul că poți sustine un interviu online, și că poți vizualiza video interviurilor companiilor care te interesează. 

Pe startjobs.ro, găsești joburi atât în România, cât și în străinătate, astfel că dacă visezi la un job în străinătate aici, ai șansa să îl găsești. Poți susține un interviu online cu firma angajatoare, fără să fie nevoie să părăsești confortul propriei case. Poți alege din cele peste 60661 de locuri de muncă full time și part-time din toate domeniile de activitate.

,,Succesul nu este cheia fericirii.Fericirea este cheia succesului. Dacă-ti place ce faci atunci vei avea succes ''.spunea Albert Schweitzer un filozof german. Dacă știi ceea ce vrei, și îți place ceea ce faci, înscrie-te pe site, completeaza-ti CV-ul online și fă primii pași în construirea unei cariere de succes.





3 comentarii :

  1. Primul job, mereu este un pas important....Tinerii au nevoie de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un articol util, nu stiam de acest site, e bine de stiut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Ella!
    Interesant articolul și site-ul cred că este util pentru tinerii!
    O săptămână minunată îți doresc!
    Pup cu drag și mulțumesc de vizită!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...