luni, 26 octombrie 2015

Nunta mea de vis cu fotograf de nunta din Bucuresti

Visăm la ea de când suntem mici. Ne imaginăm prințese îmbrăcate în cea mai frumoasă și strălucitoare rochie, alături de prințul nostru fermecător. Recunosc că am fost și eu acea fetiță visătoare, care încă se mai ascunde într-o adultă aparent matură. Dar departe de mine maturitatea, căci eu încă îmi doresc o nuntă de vis, încă îmi doresc perfecțiunea în materie de nuntă.


Timpul a trecut, visul meu nu s-a îndeplinit așa cum eu aș fi vrut,dar merg pe premiza că toți merită o a doua șansa sau de ce nu mai multe? Nunta mea de vis o planific de ceva vreme, aș putea spune de o viață întreagă.

Vreau o nuntă în care să îmbin toată dragostea mea cu noutătile momentului. Dacă acum ceva vreme, fotografiile de nuntă erau clasice și toate semănău între ele, azi, anul 2015, găsirea unui fotograf nuntă care să îți ofere perfecțiunea înseamnă o adevărată provocare. De ce provocare? Pentru că vreau ca nunta mea de vis să fie transpunsă în fotografii care să vorbească de la sine.Vreau imaginație, dezinvoltură, creativitate și mult suflet.

 Nu am căutat prea departe caci am găsit site-ul unui  fotograf nunta Bucuresti care nu este doar un fotograf, este THE ONE! Fotograful oferă și servicii de foto video nunta,astfel că și evenimentul în sine va fi filmat de un om care știe cu ce se mănâncă filmările profesioniste.



Nu vreau un fotograf căruia să îi spun eu cum să mă pozeze, vreau acel fotograf nuntă care să surprindă esențialul, dar și particularul, care să spună prin poze o adevărată poveste de dragoste. Am fost la o nuntă și am fost neplăcut surprinsă,când fotograful era stângaci, iar mireasă îi făcea mereu observații despre cum să pozeze. Eu nu vreau asta, vreau că fotograful să vadă lumea prin ochii mei. 

Viața unui fotograf video nunta din ziua de azi nu este ușoară, căci miresele sunt pretențioase și mereu nemulțumite, dar cu un fotograf nunta Bucuresti nemulțumirile tale vor dispărea. Visul unei nunți perfecte nu este imposibil sau greu de realizat, trebuie doar să găsești profesioniștii alături de care să creezi adevărata ta poveste în care eroii sunteți doar tu și alesul inimii tale.

Amintirile primei nunți mi-au lăsat un gust amar, acum privind totul cu ochi maturi, îmi dau seama că a fost un eveniment frumos, dar i-a lipsit acel ceva. Privind la pozele făcute atunci de fotograful nostru, realizez că a fost doar un amator și nu un adevărat fotograf nunta.  Chiar și eu puteam să realizez fotografii mai artistice. Așa că a doua oara nu aș mai face aceeași greșeală și aș alege un fotograf video nunta profesionist. Nu lăsați nunta voastră la mâna oricărui amator, documentati-vă, întrebați în stânga și în dreapta, cereți un portofoliu, sau mai bine apelați cu încredere la fotograf nunta Bucuresti.

Pozele de mai jos vorbesc de la sine.Îmi place că spun povestea lor de iubire simplu, că deapănă cuvinte atât de frumoase.Un fotograf nunta știe să aleagă acele cadre care vor scoate în evidență doar atuurile voastre. 


Când voi păși din nou în această frumoasă viață în doi, cu siguranță voi alege fotograf nunta Bucuresti pentru că el este THE ONE în materie de perfecțiune în arta fotografică.



3 comentarii :

  1. Dacă reuşeşte să surprindă esenţialul o şti el ceva... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am visat niciodata sa fiu mireasa si nici nu am facut nunta, insa fiecare avem vise si orice vis ar fi frumos sa fie implinit :) Foarte frumoase fotografiile! Liuba x

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...