sâmbătă, 3 octombrie 2015

Crema antirid cu ulei de masline Ziaja-review

Acest week-end de toamnă a adus cu sine, o vreme minunată numai bună de ieșit la plimbăreală.Cred că va fi printre puținele zile cu soare și căldură ale acestei toamne. Sper că și la voi vremea a fost frumoasă,și v-ați bucurat la maximum de zilele însorite.

Destul cu vremea, e timpul să trecem la .....la....brandul meu preferat de cosmetice din ultima vreme și anume Ziaja.Mă încântă calitatea produselor și prețurile accesibile.


Azi, aș vrea să vă prezint Crema antirid cu ulei de măsline. Chiar dacă ridurile mele sunt minore, merg pe principiul că este mai bine să previi,decât să tratezi.Când trecem de vârsta de 25 de ani, cred că trebuie să acordăm o atenție mai sporită ridurilor.

Crema antirid este recomandată persoanelor peste 30 de ani,mă încadrez destul de bine la această categorie. Crema face parte din gama Natural Olive, o gamă ce conține produse pe bază de ulei de măsline destinate pielii uscate și normale. Uleiul de măsline hidratează foarte bine pielea, având și proprietăți anti aging.
Descriere: hrănește, catifelează și regenează epiderma. Bogat în vitamina E, coenzima Q10, uleiuri esențaiale nesaturate,vitaminele A și E, provitamina B5, și unt de shea.

Părerea mea: Cutia de 50 ml este foarte atractivă, iar cantitatea este spornică, pentru că o folosesc de mai bine de 3 săptămâni și nu am folosit nici măcar un sfert. Am aplicat-o seara după demachierea cu apa micelară Ziaja cu alge marine.  Puteți citi review-ul acestei ape micelare aici/here.

Se absoarbe în piele, destul de repede, mirosul este plăcut,miroase delicat a ulei de măsline, culoarea este albă.

Am folosit-o zilnic timp de 3 săptămâni. Rezultatul: o piele hidratată, catifelată și luminoasă. Faptul că este bogată în atâtea elemente esențiale pielii: vitamine și uleiuri esențiale, duce la regenerarea epidermei, care o dată cu înaintea în vârstă își pierde din elasticitate. Am remarcat că ajută pielea să arate foarte bine, prevenind astfel formarea de riduri, dacă este folosită în mod constant.Nu irită pielea,nu mi-au apărut coșuri, și cel mai important nu este unsuroasă. Urăsc cremele care intră foarte greu în piele.
lista de ingrediente

Crema are o formulă ușoară, este recomandată și persoanelor cu pielea uscată, datorită proprietăților de hrănire. Uleiul de măsline este presat la rece, pentru a-și păstra calitățile.Neutralizează radicalii liberi și previne pierderea apei din piele.

Eu o voi folosi mult timp, pentru că este o cremă care mi se potrivește, pentru că vreau să am un ten catifelat și îngrijit. Timpul trece, așa că e necesar să îl ajut cu o cremă antirid ce previne apariția ridurilor.

Nu treceți cu vederea micile riduri, și folosiți o cremă pentru prevenirea formării lor, căci timpul îți lasă amprenta asupra tuturor.
Preț aproximativ 20 lei, un preț foarte mic, pentru un produs atât de bun.

Mai multe detalii despre produse gasiți pe site-ul Ziaja sau pe Face Bucharest


2 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...