marți, 17 mai 2016

OOTD- Salopetă roșie Shein

Hello! Dragele mele, pozele pe care o să le vedeți mai jos le am în laptop de vreo 3 săptămâni, am tot amânat articolul, nu știu cum fac dar mereu sunt în urmă cu toate proiectele mele. 


Ținuta de azi are ca vedetă o salopetă, dar nu orice salopetă, ci una roșie ca focul, ghidușă, dar totuși atât de feminină.



AM PURTAT/I WORE:

Salopetă/Jumpsuit- LINK

Jachetă/Jacket- LINK


Nu pot spune că sunt fană salopetă, dar mi-a plăcut aceasta în mod deosebit, poate pentru că e roșie și elegantă. Am ales măsura M, îmi e puțin cam mare, e și lungă, dar eu fiind scundă am această problemă cu toți pantalonii. Materialul este calitativ, nu este subțire să se vadă prin el, este un material vaporos, ideal pentru vară. La această ședință foto am cam tremurat, era foarte frig și mai bătea și vântul, dar nu-i bai, aparatul foto să meargă :)







Are și două buzunare în partea din față


Cel mai interesant lucru la această salopetă este partea din spate, unde are o dantelă, trebuie luată cu un sutien de vară cu părți din plastic, acasă după ce am văzut pozele am văzut că se observă foarte, foarte puțin sutienul.




Este o salopetă tare frumoasă ce poate fi purtată la o nuntă, că tot e sezonul și chiar la serviciu. Îmi place mult.

Salopeta este luată de pe site-ul Shein, unde transportul este gratuit la comenzi de peste 30$





7 comentarii :

  1. Trebuie sa recunosc ca acest tip de salopete nu îmi plac, am și eu una cred care zace prin șifonier :),iti vine foarte bine, pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti vine foarte bine, iar culoarea te prinde.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wowwowwowww e superba salopeta! Iti sta foarte bine-n ea! N-am vazut-o pana acum pe site, in schimb jacheta mi-am dorit-o si eu dar am optat pentru alta tot cu motive florale. Chiar imi plac foarte mult ambele produse, sa le porti cu placere in continuare! pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesanta salopeta. Nu am avut curaj sa port asa ceva de aceea nu am in garderoba. Cred ca rosu te prinde mai bine :)
    Jacheta chiar e "altceva", interesanta

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am uitat si eu de multe ori la salopeta asta. E foarte frumoasa, simpla insa ne poate scoate din orice situatie, atunci acnd nu stim ce sa purtam. Iti vine tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Are in partea de sus croiul rochiilor din anii 50-60. Imi place cum ti-ai aranjat parul la spate. As renunta la unul din accesorii.
    xo

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place oarte mult cum e la spate si te prinde bine culoarea rosie :) Liuba x

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...