marți, 3 mai 2016

Profructta-delicioasele sucuri naturale din fructe de pădure

Scăldate de raze de soare şi umbra verde a copacilor bătrâni, fructele de pădure înmagazinează prospeţimea şi toată energia vie a pădurii.

Profructta colorează oraşul cu cea mai frumoasă nuanţă de fructe de pădure a sucului din afine, coacăze, mure şi zmeură, iar pentru pofticioşi, îndulceşte gustul cu auriul cald de măr românesc, în sucul de mere, afine, coacăze, mure şi zmeură.
Fructele pure se transformă în suc Profructta 100% natural, într-un stil de viaţă sănătos şi în energie multă.

Savoarea şi poezia fructelor de pădure presate la rece şi pasteurizate scurt la 82 grade Celsius sunt direct îmbuteliate în recipiente din sticlă, fără adaos de apă, zahăr, coloranţi sau conservanţi, doar suc 100% natural şi delicios

Comoara nutritivă ascunsă în fructele de pădure
Fructele de pădure sunt super-eroi ai alimentaţiei, deghizaţi în fructe colorate, vesele şi delicioase. Încărcate cu doze mari de antioxidanţi, acestea apără inima de boli şi micşorează riscul de hipertensiune arterială. În plus, au grijă de ochi, menţin sănătatea creierului şi stimulează sistemul imunitar. Sănătatea din sticlă mică de 0,33l are gust de 25% suc de afine, 25% de suc coacăze, 25% suc de mure, 25% suc de zmeură.
Produs disponibil în sticlă de 0.33l, preţ recomandat 12 lei

Fructele de pădure iubesc merele lui Prâslea
Coacăzele, afinele, murele şi zmeura învăluie în dansul lor mărulşi îi îmbracă dulceaţa cu esenţa lor acrişoară. Fructele devin un suc cu parfum de livadă şi pădure răcoroasă şi îşi împletesc proprietăţile pentru a avea grijă de sănătatea trupului şi a minţii. Mărul se alătură super eroilor şi păstrează vederea clară, combate astenia, insomnia şi cefaleea şi oferă multă energie. Gustul inconfundabil al acestui suc natural Profructta este compus din75% suc din mere şi 25% suc din fructe de pădure (afine, coacăze, mure şi zmeură).
Produs disponibil în sticle de 0.33l şi 0.5l, preţuri recomandate – 6,5-10 lei




Un comentariu :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...