luni, 9 mai 2016

Spumă de curățare pentru ten Olive Beauty Medi Care-REVIEW

Sănătatea vine din natură, tot timpul așa îmi spunea mama, iar acum adult fiind îmi dau seama că doar lucrurile naturale sunt izvor de sănătate. Începând de la alimentația pe bază de fructe și legume până la grija pentru tenul nostru. 

Recent am descoperit un nou brand de produse cosmetice naturale ce au la bază uleiul de măsline fără parabeni Olive Beauty Medi Care.

 -nu conţin parabeni, uleiuri minerale, silicon sau SLS, SLES;
- nu sunt testate pe animale;
- sunt testate dermatologic pentru posibile reacţii adverse ale pielii;
- sunt produse în Grecia şi calitatea lor este monitorizată şi testată la fiecare lot de producţie;
- au fost notificate la Uniunea Europeană şi Asociaţia Naţională de Medicină din Grecia.
Spuma de curățare pentru față a fost printre primele produse care mi-au atras atenția, așa că l-am testat cu mare curiorizate.
DESCRIEREA OFICIALĂ:
Spumă de faţă catifelată, conţinând agenţi uşori de curăţare de origine naturală, fără efect de deshidratare asupra pielii. Extractele de ceai şi rodie au acţiune antioxidantă, hidratează, tonifică şi stimulează procesul natural de reînnoire celulară a pielii. Nu conţine SLES (sodium lauryl ether sulfate) şi SLS (sodium laureth sulfate). Utilizare: Aplicaţi dimineaţa şi/sau seara pe faţă, cu mişcări circulare blânde. Clătiţi bine cu apă călduţă. 



PĂREREA MEA:
Mirosul este fresh, se simte rodia, ceaiul verde și uleiul de măsline. Are pompiță permițând o aplicare ușoară și economă. Când apeși pe pompiță iese o spumă albă, care se aplică pe tenul umed. Eu am aplicat-o în special seara. Curăță pielea delicat, iar tenul după clătire se simte hidratat. Nu se simte o senzație de gras sau uscat, ci un ten curat, dar hidratat. E un produs bun, care nu mi-a provocat iritații, din contră am simțit că îmi hidratează tenul. 




Ingredientele pe care le conține printre care ceai verde și rodie îmi dau încrederea că au și efect antirid, ceea ce e un mare plus pentru orice femeie trecută de vârsta de 30 de ani. Eu nu am aplicat o cantitate foarte mare pe ten, pentru că este destul de spornică, iar cantitatea de 150 ml cred că îmi va ajunge mult timp. Nu știam foarte multe despre SLES ȘI SLS, dar am aflat că sunt niște chimicale folosite în diferite produse pentru a face spumă. Acestea pot produce iritații ale pielii și deshidratare.  
Spuma  de curățare de la Olive Beauty Medi Care nu conține aceste 2 chimicale SLES Si SLS, fiind un produs blând cu pielea.


Eu am tenul gras, dar nu am remarcat o îngrășare a acestuia în timpul folosirii spumei de curățare.
Dacă vreți un produs natural, blând cu pielea, vă recomand brandul Olive Beauty Medi Care, găsiți produse destinate îngrijirii corpului 
ntr-un mod cât mai natural.
Îi găsiți și pe Facebook-link



4 comentarii :

  1. Nu am auzit de acest brand. Nu prea sunt fana a spumelor de curatare, dar pare interesant produsul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit spuma asta dar am folosit samponul si sunt tare incantata de el

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am auzit de aceasta firma. Oricum eu fug de spume si gelurile demachiante. Am un ten foarte uscat si nu imi priiesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. am avut si eu un produs de acest gen, alt brand dar mi-a placut foarte mult

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...