sâmbătă, 20 iunie 2015

Vine vara cu fuste cochete

Hello ladies, încep azi cu un citat interesant, motivațional așa cum îmi place mie: Mergi în viață cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe față și cu un scop măreț în inimă. spunea William James

Viața e un carusel plin mereu de evenimente și trăiri de tot felul, important este să luăm ce este mai frumos din toate și să încercăm să ne menținem echilibrul interior.

Optimismul este ca un sport din punctul meu de vedere, care trebuie practic zilnic, pentru a ajunge la aceea împăcare cu sine și cu ceilalți de care toți avem nevoie. Dacă tot vorbeam de lucruri frumoase, azi, aș vrea să vă prezint 2 hăinuțe care mie mi-au atras atenția de pe site-ul depozituldelenjerie.ro.Am descoperit acest site întâmplător, în timp ce căutam lenjerii intime și iată că aici au chiar și haine la fel de drăguțe.

Fusta Avaro cu imprimeu floral îmi place foarte mult.Anul acesta se poartă imprimeurile florale, așa că veți fi în trend cu o astfel de fustă. Lungimea fustei este OK din punctul meu de vedere, iar combinația de non culori o face o fustă versatilă care poate fi asortată la o ținută casual, dar și elegantă.Croiala tip clos și materialul ușor la atingere sunt alte motive pentru care aș alege această fustă.
Pentru că este vara aș alege cu siguranță și fusta de mai jos realizată dintr-un material ușor, vaporos.Perfectă pentru mers la plajă, dar și de zi cu zi, la shopping sau la o ieșire cu prietenii. Îmi place și culoarea veselă și talia care are o inserție decorativă cu mărgele. Are și căptușeală, așa că se poate purta fără probleme.
CREATI-VĂ CONT PE SITE ȘI BENEFICIAȚI DE O REDUCERE DE 5%!!!

3 comentarii :

  1. Ahhh si de as mai slabi putin :)) imi plac ambele :) xXx

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima fusta e preferata mea. Am si eu una in genu', doar ca putin mai lunga, peste genunchi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ambele sunt si pe gustul meu. Prima e din genul celor pe care curentii de aer le zburatacesc... spectaculos, uneori (stiu din experienta). :)) Fustele lungi sunt preferatele mele pentru ca sunt (aproape) la fel de comode ca si pantalonii.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...