miercuri, 24 iunie 2015

Ecco shoes-incaltaminte de calitate pentru toata familia

Sunt unele lucruri care te fac să mergi mai departe, pentru a ajunge exact unde ți-ai dorit.Sunt unele persoane care îți sunt alături necondiționat și îți dau forța necesară pentru a merge și mai departe.
Toate lucrurile în viață se întâmplă cu un scop, dar atunci când știi unde mergi, tot universul complotează la îndeplinirea visului tău.

Mi-am dorit o casă și am luptat pentru a-mi îndeplini scopul.A fost greu, au fost zile când mi-aș fi dorit să cedez. Drumuri zilnice pe jos de acasă  la bancă, la notar, apoi la serviciu și tot așa. Vă dați seama că trebuia să port ceva comod, lejer, căci nu îmi permiteam să dau banii toată ziua pe taxiuri, așa că alegeam să merg pe jos. 

Singura variantă potrivită a fost o pereche de espadrile albe, însă pentru că nu erau din piele, ajungeam acasă cu picioarele pline de bătături și mai ales umflate.Am ales și alți pantofi cu talpă ortopedică, însă s-au rupt repede și cum nici de calitate nu erau, am zis că e cazul să îmi aleg ceva de piele.

 Am căutat pe net, pantofi casual din piele care să mă ajute să merg mai departe către visul meu.  Așa am dat de site-ul Ecco Shoes, un brand international cu o tradiție de peste 50 ani în industria fabricării de încălțăminte de piele.Conceptul acestui brand este controlul total asupra modului de producere al pantofilor.ECCO deține propriile tabăcării de piele, designerii ECCO concep colecțiile, iar pantofii după ce sunt produși în propriile fabrici, se vând în magazinele Ecco din întreaga lume și în magazinele partenere. Aș adauga eu, că brandul Ecco este o mare familie, căci totul se întâmplă în familie. M-a încântat conceptul acestui brand și faptul că produc doar încălțăminte de calitate și foarte confortabilă.
 Tocmai de aceea, pe site am găsit pantofii ideali pentru multe zile de mers pe jos, pantofii care te pot duce mai departe.


Ce spuneți de acești pantofi casual?
aici

Mintea mea desigur a fugit câtre un outfit. Geanta este tot de pe site-ul Ecco, căci pe site sunt și genți de piele.


Pentru vară m-am gândit la o pereche de sandale joase și  comode ca cele de mai jos.
aici
Un alt outfit cu sandalele de mai sus în prim plan, geanta este tot marca Ecco.
Pe site-ul Ecco, găsiți încălțămite de piele pentru damă, bărbați,dar și pentru copii, și ce m-a încântat e faptul că încăltămintea e împărțită în funcție de stilul dorit:bussines, sport și casual.Ecco produce și genți și accesorii.ÎN PLUS, acest site este visul meu, știți de ce?Pentru că în sfârși îmi găsesc și eu numărul 35 și nu la copii :))Iupiiii!!!


Noul site online Ecco are un design modern, site-ul se încarcă foarte repede, oferindu-vă o cumpărare optimizată.
Dacă nu știați pe 18 Iunie a fost lansat al 25-lea magazin Ecco din România, în București , pe strada Calea Dorobanți, nr.170.Pe blogatu.ro aveți mai multe detalii.


AȚI CUMPĂRAT INCĂLȚĂMINTE ECCO? VĂ PLAC MODELELE DE PE SITE?9 comentarii :

 1. Foarte mult imi plac produsele Ecco,din pacate nu detin nici unul ,dar intru mereu in magazinele lor sa le vad <3

  RăspundețiȘtergere
 2. Dragute alegerile tale marca Ecco! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte frumoase si de calitate produsele de pe site-ul lor, Imi plac pantofii albi alesi de tine.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cine nu si-ar dori un pantof ECCO. Incaltaminte de top super calitate!

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte frumoase toate produsele!
  Daca sunt de calitate atunci e foarte bine :) si eu aleg incaltaminte de calitate si sa ma simt bine.

  RăspundețiȘtergere
 6. Pantofii arata foarte bine si sunt sigura ca sunt foarte comozi

  RăspundețiȘtergere
 7. Incaltamintea de piele dureaza mult si e foarte confortabila. Ce faini sunt pantofii albi Ecco!

  RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...