miercuri, 24 iunie 2015

Produse profesionale pentru un par de invidiat

Frumusețea izvorășește din suflet și o purtăm adesea pe chipul nostru. Am observat că sunt multe persoane care radiază la propriu fără a fi îmbracate deosebit, căci frumusețea lor pornește din echilibrul interior.
Cred că așa se întâmplă și cu părul nostru, dacă beneficiază de toate substanțele nutritive de care el are nevoie și în plus avem și o stare de bine, cu siguranță și părul nostru va fi fericit.


Recunosc că nu stau foarte bine la capitolul pozitivism, dar încerc să mă mențin pe linia de plutire.Cât privește părul meu, acesta a suferit multe vopsiri repetate, mult stres și rezultatele sunt vizibile, părul meu cade în exces.O să spuneți cum adică părul meu a fost stresat? Da, a fost și cred că orice persoană în ziua de azi are perioade agitate. Cercetătorii au descoperit că stresul afectează părul, de aceea observăm că după o perioadă stresantă părul nostru cade în neștire.

Personal, am încercat tot felul de variante pentru a stopa căderea părului, mult timp nu m-am vopsit, am folosit o  perioadă diferite măști cu vitamine, leacuri băbești, însă fără rezultate vizibile.Tocmai de aceea am ajuns la concluzia că e cazul să apelez la produse profesionale pentru părul meu.

Timp să merg la saloane nu prea am de aceea  aș dori un tratament profesional de ingrijire a parului de acasa.

Astfel am descoperit Beauty Free,importator și distribuitor de produse premium de îngrijire a părului prezent pe piața din România de peste 5 ani.
Beauty Free oferă produse de îngrijire a părului și stilying pe care le găsești doar în saloanele profesionale. Site-ul oferă o gamă largă de produse cu renume în îngrijirea părului cum ar fi Luiza Essence, Kashmir Hair System, Ego Professional Max Repair, Hairarganic,dar mai puțin cunoscute publicului larg, căci acestea se găsesc doar în saloanele profesionale.

Ați observat cum după o vizită la salon, părul vostru arată îngrijit, e mătăsos și plin de strălucire? Tocmai datorită acestor produse deosebite, care fac minuni pentru orice tip de păr.

Gama Luiza Essence sunt de origine israeliană și conțin uleiuri naturale ca argan, avocado și cocos, vitaminele B,E, Omega 3, 6 și 9. Produsele sunt ideale pentru părul uscat, vopsit, cu firul fin și subțire, creț, iar din review-urile citite, produsele promit un păr fin ca mătasea după doar o utilizare.


Kashmir Hair System oferă o gamă largă de produse printre care produse pentru îndreptarea părului rebel, cu rezultate de până la 10 luni. 
Gama Hair Botox este special creată pentru îndreptarea părului, fiind un tratament de reconstruire,rejuvenare si indreptare a parului
Pe lângă gama Hair Botox, brandul Kashmir oferă produse pentru orice tip de păr, produse bogate în keratina, aminoacizi si proteine,care hrănesc în profunzime firul de păr și acționează ca un sigiliu hrănitor asupra firului de par, îmbrăcându-l în keratină și alte substanțe nutritive.


Gama Ego Professional are la bază uleui din nucă de Brazilia și ajută la reconstrucția firelor degradate, hrănește firul de păr în profunzive, și previne pierderea elementelor naturale ale părului datorate factorilor chimici.




Gama Hair Arganic are la bază uleiul de argan, care transformă un păr casant, tern, într-un păr sănătos plin de strălucire. Uleiul de argan este bogat în vitaminele E, Omega 3,6, 9 și hidratează firul de păr fără să-l încarce, făcându-l 
mătăsos, ușor de coafat și mai ales sănătos.














Produsele BeautyFree se pot comanda online pe următoarele site-uri: boldbeauty.ro,beautyspell.ro,vivre.ro, carespot.ro

INDIFERENT de gama aleasă, sunt sigură că părul vostru va arăta mătăsos și strălucitor, iar voi veți radia a frumusețe interioară și exterioră.Eu aș alege gama HairArganic pentru că arganul, cunoscut ca și aurul negru al Marocului face minuni împotriva părului casant. Nu v-ar plăcea ca părul vostru să arate așa după un tratament cu HairArganic?


Pe pagina de Facebook a site-ul Beauty free, aveți și un concurs interesant,Descoperă frumusețea fără granițe vă puteți înscrie până pe 30.06.2015 și puteți câștiga produse profesionale de la Beauty Free.




AI FOLOSIT VREODATĂ PRODUSE DE LA BEAUTY FREE?TE-AR TENTA SĂ ÎNCERCI?




6 comentarii :

  1. Produsele astea sunt potrivite pentru tipul meu de par ... uscat si putin deteriorat. Imi plac ingredientele si am sa imi cumpar si eu un sampon si o masca sa vad ce rezultate dau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu astfel de produse, am probleme cu caderea parului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit niciodata aceste produse, dar mi-as dori sa folosesc, caci sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant, mai ales ca de cand cu Maya parul meu este mereu prins in coc :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceste produse sunt visul oricarei femei careia ii place sa aiba grija de parul ei.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...