sâmbătă, 6 iunie 2015

In love with SheInsider

Dragostea ne aduce mai aproape de îngeri,mai aproape de cer, e o luptă continuuă,dar dulce, pentru a  păstra acest frumos sentiment în viețile noastre.
Dragostea o găsim în toate formele posibile și imposibile:iubirea pentru soț, pentru copil, pentru părinți, și de ce nu pentru fashion.Nu este chiar o forma de iubire cea pentru fashion,e mai degraba pasiune, dar și acest sentiment izvorăște din frumos.


Hainele pe care o să le vedeți mai jos, îmi inspiră multă candoare, feminitate și pozitivism.Am ales doar haine model floral, căci vara e musai să purtăm haine cât mai colorate și pline de viață.

 click here




Rochia de mai sus, cred că v-am mai prezentat-o.Mie îmi place foarte mult, dar fiind scundă, ar trebui să îi aduc ceva retușuri, și cred că nu ar mai arăta la fel modificată.


click here

Dar pentru că pe site-ul Sheinsider, sunt multe modele frumoase și diversificate, am găsit o rochie perfectă pentru înălțimea mea,dar și pe gustul meu. Un câmp de flori sălbatice într-o rochie de vară.Superbă,nu?
















click here

Aceste sandale le-am văzut pe multe site-uri, modelul este deosebit,sunt perfecți pentru o ocazie specială.Zilnic nu i-aș putea purta pentru că sunt prea înalte.Am găsit și o variantă confortabilă pentru ținute casual. 




click here
Până pe 11 Iunie,profitați de reducerile de 32% pe SheInsider.Pentru a vedea toate hainele aflate la reducere, click pe imaginea de mai jos.
Love Encountered Everywhere!Sale Of Retro Tops & Dresses,Floral Dresses,Sandals!Shine Out Your Fabulous Styles!Take 32% OFF  Code: love32  Ends: June/11

VĂ DORESC UN WEEK-END MINUNAT!


2 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...