luni, 16 martie 2015

Top 4 cele mai vândute haine de la She Insider

Acum câteva zile, am dat cu ochii de cele mai vândute 6 haine de pe site-ul She Insider.Recunosc, că ele nu prea sunt stilul meu, dar dacă sunt cele mai vândute, înseamnă că multă lume apreciază acest tip de haine. 
M-am gândit să vă arăt și vouă, 4 dintre cele mai cunoscute produse de pe site:


NR.1 -CARDIGAN SWEATER
Uitându-mă la pozele fetelor de pe site, îmi dau seama că mi-aș dori și eu un astfel de cardigan, mai ales că duc lipsă de haine mai casual. E practic, călduros și se poate asorta la multe ținute.

click here for the cardigan













No.2 A GREEN SPARKLING DRESS

Pentru o seară specială, o astfel de rochie ar fi mai mult decât potrivită. Am văzut că e și pe auriu. Arată destul de bine din pozele fetelor, nici nu e așa de scurtă.
click here for the dress













No.3 -SPLIT T-SHIRT

O alegere bună, pentru o ținută casual. Cu niște blugi și niște teneși, această bluză merge perfect.
click here for the t-shirt
















NO 4-BLACK JEANS

Tricoul de mai sus, ar merge de minune cu această pereche de jeans
click here for the jeans















She Insider vă invită să vă alegeți hainele potrivite propriului stil, cu noi oferte speciale
She Insider are și un program special în care primiți bani pentru a  promova haine de pe site (15 dolari pe articol). Este vorba de Sheinside Publisher Program.Până acum, am făcut 60 de dolari care au și intrat în contul meu de paypal. Nu orice articol trece, trebuie să strângeți și click-uri pe linkurile care duc către pagina lor. Banii vă sunt virați pe 20 ale lunii, atunci când depășiți pragul de 50 de dolari. Primiți și multe oferte dacă vă înscrieți, oferte doar pentru membrele acestui program, de exemplu, în urma unei promovări am primit un card de 10 dolari pe care îl pot folosi pentru cumpărături de la ei.

 Dacă vreți să vă înscrieți o puteți face aici(click aici), eu zic că merită, mai ales dacă aveți un blog, o pagină de facebook și timp liber. După ce vă înscrieți, începeți să scrieți pentru promoțiile aflate în curs, publicați articolul pe blog, adăugați link-ul la Submit Links pe sheinside.com și începeți să strângeți vizualizări. Cu cât e mai promovat articolul, cu atât aveți șansa să vă aprobe articolul și să câștigați 15 dolari.Dacă nu este aprobat articolul, primiți 500 de puncte sheinside=5 dolari de care vă puteți cumpăra haine. Așa că oricum ieșiți în câștig.

5 comentarii :

  1. Mie-mi place bluza din foto doi. Si culoarea blugilor, dar nu-mi plac cei cu rupturi - poate pentru ca nu mi se mai potriveste stilul pantalonilor rupti?! :))
    Sa ai o saptamana frumoasa! Spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ella, îmi place foarte mult cardiganul sweater de la She Insider ! Am intrat acolo și am stat un minut. Trebuia să mai fac ceva ?
    Îmi place și te admir că lupți pentru suplimentarea veniturilor tale printr-o muncă laborioasă de blogger. Să ai spor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zinaida multumesc mult pentru vorbele tale. Conteaza mult sa vad ca oamenii apreciaza ce fac.Imi place sa blogaresc si avand in vedere ca am destul timp, incerc sa mai gasesc cateva surse de venit.

      Ștergere
  3. Imi place bluza rupta, este tinereasca. Am zis mereu sa ma uit pe la fuste, astea sunt problema mea.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...