joi, 26 martie 2015

Câteva gânduri+un mic review

Dragele mele, săptămâna aceasta a fost una destul de plină, de fapt, când nu a fost? Cred că fiecare are o viață plină de agitație, presărată cu mult stres și alergătură.
Mă bucur că viața mea ia o turnură pozitivă, că bloggul meu crește încet, dar sigur, că am evoluat, că am crescut și eu cu bloggul, că m-am maturizat uneori brusc, alteori de la sine.

Cum mai este viața voastră? Sunteți bine, dragele mele?
M-am schimbat mult în ultima vreme, am devenit mai nonconformistă, chiar și stilul vestimentar e mai altfel, înainte nu prea îndrăzneam să port anumite haine, dar îmi place cum sunt, și nu mă mai interesează atât de mult gura lumii. Nu că aș fi fost grasă, dar unele haine, mi se păreau că nu ar fi potrivite pentru mine.

Dragele mele, nu sunt eu în cea mai mare măsură să vă dau sfaturi, dar mergeți înainte cu tupeu, fiți încrezătoare și nonconformiste, căci gura lumii nu o astupă decât pământul.

Vechea Ella cu siguranță nu și-ar fi făcut niciodată unghiile așa. Vechia Ella le-ar fi făcut pe toate roșii,dar acum îmi place să îndrăznesc.Cui nu-i place, să fie sănătos, eu să mă simt bine în pielea mea.


* am făcut poza la vreo câteva zile, începuse f puțin să se ducă la vârfuri,semn că oja e destul de rezistentă 

Am folosit Baza complex fortifiant de la Farmec, pentru că nu mai vreau să risc să mă trezesc cu unghiile galbene, Lac de unghii Kallos și Lac de unghii Golden Rose.
Sunt tare încântată de Gama Golden Rose, această ojă e cadou de la boggeriță, Thanks Lavender Thoughts!
Marca Golden Rose este la un preț accesibil, culorile sunt vibrante, rezistente, îmi place mult că se usucă destul de repede, și manichiura ține 5 zile, în condițiile în care spăl vasele, mai spăl hăinuțe și de mână, deci merită.

VĂ PUP, dragele mele!


9 comentarii :

 1. Dragă Ella, vopsește-ți-le cum îți place și cum îi place cui te are dragă !

  Seară plăcută ! ☺

  RăspundețiȘtergere
 2. Poarta hainele in care te simti bine, vopseste-ti unnghiile dupa "toane" si... mergi inainte cu tupeu.:)
  Mie-mi cam lipseste rabdarea de a-mi vopsi unghiile dar am incercat si culoarea vantului turbat si a soarelui... In functie de "toane". :)
  Sa ai un minunat final de saptamana! Pupici!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici eu n-am tot timpul rabdare, dar avand in vedere ca serviciul imi impune sa arat bine, trebuie.PUPICI!

   Ștergere
 3. Mă bucur pentru tine și pentru schimbările din viața ta, pare că ești mai fericită și asta e bine :)

  RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...