vineri, 27 martie 2015

Karla sau locul in care gasesti rochii frumoase si ieftine

Eleganța și bunul gust sunt două calități pe care nu oricine le are în materie de haine. Observ pe stradă multe femei, care deși nu au haine deosebite sau de firmă, ținuta lor emană eleganță, femininitate și bun gust. Am admirat mereu femeile care strălucesc prin ținutele lor, prin machiajul ireproșabil, și mai ales prin zâmbetul și energia pozitivă pe care o degajă mai presus de outfit-ul lor.
Coco Chanel, spunea că ,,Eleganța nu înseamnă să îți pui o rochie nouă.'' Clar, avea dreptate, căci atunci când ne cumpărăm o rochie, trebuie să ținem cont dacă acea rochie ne pune sau nu în valoare silueta, stilul, dacă ne scoate din anonimat sau nu.

Până la urmă, nu contează atât de mult greutatea, ci cât de bine te simți într-o haină. Rochiile Karla cu siguranță te vor scoate din anonimat, și vei arată grozav, căci rochiile create de Karla sunt ideale pentru femeile care pun accent pe stilul lor. Am o mare slăbiciune pentru rochii, așa că am intrat pe site-ul karla.club în căutarea unei rochii de primăvară.

Am rămas plăcut surprinsă de rochiile de pe acest site, din următoarele 3 motive :

1. Au modele create cu gust, rochiile sunt elegante, croite parcă pentru o femeie puternică, independentă, sigură pe ea.
2. Au prețuri foarte bune.
3. Sunt produse fabricate în România.

Din noua colecție, rochii Karla.ro am pus ochii pe această rochie Estella rosu, pentru că mi-a plăcut combinația de culori, faptul că nu e prea scurtă, și e ideală pentru serviciu, ba chiar ar merge și pentru o ținută casual cu niște espadrile și un blazer floral sau alb.




De pe site, mi-au plăcut mai multe rochii, am făcut pentru voi un colaj cu preferatele mele.




Am rămas plăcut surprinsă să văd și o colecție de haine XXL. Mi se pare o idee excelentă, adică ce dacă ești mai plinuță nu poți purta o rochie sau o fustă?Dacă ești grăsuță, gata adio, fuste și rochii, și ne punem niște saci pe noi? Nuu.Karla s-a gândit și la femeile care au ceva kilograme în plus, și care nu au prejudecați, și poartă cu dezinvoltură haine elegante în care se simt excelent.


VOUĂ VĂ PLAC ROCHIILE KARLA?



22 de comentarii :

  1. Mie-mi place din colaj prima.
    Poate e o defectiune la mine, dar nu functioneaza link-ul "rochii Karla.ro", desi "rochie Estella rosu" functioneaza.
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cu acest articol m-ai convins :)
    şi îţi mulţumesc pentru recomandare, chiar aveam nevoie.
    pup, weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gand la gand cu bucurie,si pe mine m-au convins preturile mici si modelele.PUPICI!

      Ștergere
  3. Foarte frumoase,imi palc toate! <3
    Multumim de articol! :-* Weekend minunat! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rochiile au farmecul lor, asa-i? Pupici, o duminica frumoasa!

      Ștergere
  4. Am si eu o rochie de la ei, la pretul pe care il au se comporta foarte bine, materiale bune, nu se decoloreaza, cel putin cea pe care o am eu se comporta foarte bine la spalat si ma avantajeaza ca si croiala pentru ca e clos. Imi place si site-ul, e usor de "ochit" rochia ideala.😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine, daca spui ca se comporta bine si la spalat, chiar vreau si eu sa comand de pe site-ul lor, caci au preturi f bune.Pupici!

      Ștergere
  5. O sa recomand acest site si iubitei mele, caci si e fana haine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am intrat si eu pe site si am vazut ca eu preturi bune, o rochie costa cam 70 ron, deci merita sa faci o comanda, mai ales ca sunt si frumoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, au preturi accesibile, chiar merita sa comanzi de pe site-ul acesta.

      Ștergere
  7. desi pe net am vazut multe pareri negative, eu nu pot fi de acord cu ele si nu inteleg de unde vin pentru ca eu am trei rochii de la ei si nici una nu a avut nici un defect asa ca I love Karla

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa zic, mie imi plac cum arata si au preturi bune.

      Ștergere
  8. Frumoase modelele alese de tine.Imi place enorm rochita gri.Preturile sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac rochiile alese de tine. Au si preturi bune, desigur.

      Ștergere
  9. Si eu am o rochie de la Karla si sunt foarte incantata de ea,dupa aproape un an de zile,arata si acum ca si cand am primit-o....intradevar,au modele minunate si de calitate ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, ma bucur sa aud asta, e un lucru bun, chiar ma gandeam sa imi comand si eu ceva de pe site-ul lor.

      Ștergere
  10. Eu am primit o rochie M dar foarte mica ma strangea rau si am returnat-o. Au trecut 3 saptamani de la retur, le-am dat emailuri, am incecat sa sun, nimic. S-au ales si cu banii luati si eu am dublat pretul rochiei...pierdut cam 120 de lei. Nu e mare scofala veti spune, dar totusi, sunt niste bani munciti. Never again.

    RăspundețiȘtergere
  11. Au venit acum trei zile rochitele comandate. Arata mai bine decat pe site, materialele si cusaturile par de calitate. Intr-adevar una dintre ele este mai stramta la bust (sunt toate marimea 40), poate diferenta e data de model. Insa una peste alta, le pastrez.

    RăspundețiȘtergere
  12. Au venit acum trei zile rochitele comandate. Arata mai bine decat pe site, materialele si cusaturile par de calitate. Intr-adevar una dintre ele este mai stramta la bust (sunt toate marimea 40), poate diferenta e data de model. Insa una peste alta, le pastrez.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...