marți, 30 iunie 2015

Vivat Familia-sanatate pentru intreaga familie

Am apreciat târziu cât de importantă este sănătatea pentru mine. Poate nu atât de târziu, dar totuși la timp pentru ca lucrurile să nu fie mult prea grave. Când ai un copil și tu ești singurul lui sprijin, boala e ultimul lucru pe care ți-l dorești în viața ta.


O bună perioadă nu mă simțeam bine, eram agitată,nervoasă, slăbită, simțeam că indiferent cât aș dormi tot sunt obosită. Stresul mă ajunsese din urmă cu pași rapizi și eram un car cu nervi. Când ai și un copil, energiile tale sunt și mai slăbite, pentru că cel mic te epuizează la maxim. Uitam ce am de făcut, eram parcă pe altă planetă,iar în meseria mea randamentul intelectual este absolut necesar.Simțeam că nu mă pot concentra, că nu mai dau randament așa cum ar trebui.

Așa am înțeles că e timpul să iau atitudine și să fac ceva pentru mine. Uneori nu alimentația e de vină pentru dezechilibrele interioare, ci  faptul că stresul acționează asupra imunității organismului nostru și astfel suntem predispuși oboselii, stresului, tulburărirlor de memorie. Astfel am dat o raită la farmacia din cartier, semnalizată Vivat, unde pe lângă sfaturile utile despre mesoterapia, o soluție alternativă la stres, am primit și un produs foarte bun Acutil. Acutil este un produs excelent pentru memorie, se recomandă persoanelor supuse stresului,în cazuri de suprasolicitare intelectuală.


Conține: vitamina B12, acid folic, vitamina E, ulei de Pește, extract de Ginkgo Biloba, fosfatidilserina. 


Acutil nu este doar un sprijin pentru memorie, ci ajută corpul să se adapteze la stres,crescând rezistența organismului față de situațiile stresante.

Acutil:
-protejează celulele nervoase, având rol de antioxidant.
-conține ingrediente naturale benefice creierului ca Omega 3.
-crește rezistența la stres și suprasolitare nervoasă.
- îmbunătățește atenția, capacitatea de învățare și previne tulburările de memorie.

Vitamina B12 este cunoscută pentru efectele ei împotriva anemiei. Stimulează producerea de hemoglobină, înlătură oboseala și ajută la buna funcționare a sistemului nervos.

Acidul folic are un rol deosebit în formarea și regenerare celulelor, în special a celor roșii,previne anemia,iar ultimele cercetării arată că acidul folic oferă un risc scăzut împotriva bolii Alzheimer.

Vitamina E este recomandată în tratarea anemiei, bolilor cardiovasculare,scade de 4 ori frecvența apariției bolii Parkinson,deoarece încetinește degradarea neuronilor.

Uleiul de pește are multiple beneficii asupra sănătății fiind util în depresie, sănătate mintală,memorie mai bună, și chiar protecție împotriva bolii Alzheimer.

Extractul de Ginkgo Biloba îmbunătățește memoria, atenția și capacitatea de concentrare, combate stresul și depresia.Stimulează nivelul de oxigen din creier.

Fosfatidilserina are efecte benefice asupra memoriei,fiind o substanță grasă care ajunge la creier imediat ce este absorbită.

Nu este o rușine să apelăm chiar și tineri la suplimente alimentare, căci sincer, stresul din jurul nostru ne afectează, și avem din când în când nevoie de perioade în care să ne ajutăm să ne simțim mai bine. După o cură cu Acutil chiar m-am simțit excelent, am redevenit eu la capacitate maximă.


M-a încântat să aflu din pliantul de la Vivat și despre mesoterapie, o terapie care vizează injectarea de doze mici direct în partea corpului care are probleme. Pe principiul mai mult cu puțin,  less is more, după discuții cu medicul curant, acesta pregătește doze de substanțe pe care le injectează în piele. Se formează astfel un depozit de substanțe care se eliberează treptat în organism pentru amelioararea stării.Mesoterapia se folosește cu succes în stări de stres, insomnie, luxații,dureri articulare, dar și în cosmetică.

Vivat este o farmacie independentă unde găsești mereu medicamente adaptate nevoilor tale. Intră pe site și caută trusa Vivat- setul de medicamente potrivit pentru familia ta, creat special pentru voi, în funcție de sezon sau uită-te direct pe stradă sigur vei găsi o farmacie semnalizată Vivat ca în imaginea de mai jos.



4 comentarii :

  1. Am folosit si eu Acutil e foarte bun. Iubesc farmaciile Vivat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sanatatea noastra si a celor dragi e foarte importanta, cumpar si eu produse de la Vivat au preturi foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. E important sa avem grija de noi, nu am auzit de Acutil, multumesc pentru recomandari.

    RăspundețiȘtergere
  4. stresul este mare dusman, ai dreptate!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...