marți, 19 mai 2015

Shopping online cu Dwyn Shop

De o lună și ceva sunt la casa mea. Încântarea e maximă, la fel și dorința mea de a decora, de a înfrumuseța, de a mai cumpăra câte ceva.Mi-am propus destul de multe, dar nu mă agit foarte tare, le voi lua pas cu pas pe toate. 
Acasă e locul în care te simți cel mai bine indiferent de câte camere,ce mobilă sau ce îmbunătățiri ai în casă. Eu mă simt foarte bine aici, m-am stabilit într-un final, ca pasărea în cuibul său.

De când am și blogul și petrec destul de mult timp în spațiul online, m-am specializat în cumpărăturile online. Nu e comoditate, ci doar o evoluție normală a cumpărăturilor în secolul vitezei.

Zilele trecute, am mers prin magazinele de electrocasnice cu gândul să studiez piața mașinilor de spălat.  Tânjesc după o mașină de spălat, căci e groaznic să speli hainele manual.O să spuneți că sunt comodă, dar pierzi timp spălând la mână, hainele parcă nu se curăță cum trebuie, trebuie să le storci, hainele sunt mai mult ude, și se usucă foarte greu, Evul mediu scrie pe mine.

La un moment dat deja obosisem să bat la pas magazinele, și m-am gândit, oare de ce nu dau o raită virtuală prin magazinele online? Mi-am adus aminte că de mult găsisem un site online de electrocasnice și electronice, cu prețuri foarte bune Dwyn Shop. Uite așa am găsit mașina de spălat ideală, cu 1000 de rotații pe minut, clasa A+ ceea ce înseamnă consum redus de electricitate, cu 16 programe, la un preț destul de bun.

Ce spuneți de această mașină de spălat Indesit?

Dacă ești din București, azi comanzi și tot azi primești produsul dorit de tine, doar dacă ai grijă să faci comanda înainte de ora 14, și produsul să fie, desigur, pe stoc.

Pe lângă o mașină de spălat, care este desigur, primordială și obiectivul numărul 1 pe care sper să îl realizez cât mai repede, aș vrea un smartphone

Nu sunt foarte pretențioasă, dar mi-aș dori un telefon mai performant pentru a putea naviga mai ușor pe net, ba chiar să postez comentarii pe bloguri. Un Nokia Lumia ar fi ideal, căci știu că Nokia este o firmă de renume și au produse de calitate.

Dwyn Shop este un magazin online cu o tradiție de 10 ani în mediul online, iar pentru cei din București, puteți vedea produsele lor în magazinul din sectorul 5, de pe strada Thoma Ionescu nr.9.


Tehnologia e doar la un click distanță când ai un partener de încredere, pe site-ul lor găsiți o gamă largă de produse electronice și electrocasnice. Am rămas plăcut suprinsă, ca pe site-ul lor să găsesc jucării și alte articole pentru copii, au un întreg departament cu lucruri utile pentru bebeluși și copii mai măricei.Super,nu?


VOI CUMPĂRAȚI PRODUSE ONLINE? Cum vi se pare shopping-ul online?



14 comentarii :

  1. Iubesc shoppingul online <3, imi plac magazinele unde pot gasi ce am nevoie

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place sa cumpar online, insa momentan nu am card. Caci daca as avea...as face ravagii! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, eu cumpar foarte des online! Ultima cumparatura mai importanta a fost laptopul. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place sa fac shopping online, cel mai des cumpar carti, cadouri online. Ce tine de casa si haine imi place sa le vad, sa le ating. Ma bucur sa stiu ca esti fericita in noua ta casa, felictari! Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea cumpar oline dar acest site te face sa cumperi fara sa vrei ;) Gasesti cam tot ce-ti doresti si la preturi foarte bune :)
    Multumim de articol! :-* <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Doar electronice am comandat pana acum online. Si carti. Shoppingul online a luat un mare avant si la noi. Eu insa ador si colindatul prin magazine fizice. Ma relaxeaza(dar doar atunci cand nu e aglomeratie, sambata si duminica evit sa ies prin magazine).

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, e comod să faci shopping online! Și uneori mai ieftin!
    Sunt și riscuri, desigur, dar eu mi le-am asumat. Și până acum nu am fost dezamăgită! :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. E un site interesant, cu de toate!Eu prefer sa cumpar din magazine , insa e bine de stiut pt atunci cand e criza de timp.
    Spor la cumparaturi,sa iti aranjezi caminul asa cum iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  9. E foarte comod Sa cumperi Online,mai ales pentru pers Ca mn care nu suporta Sa stea la coada,plus ca scutesc si timpul in care pot sta cu copiii

    RăspundețiȘtergere
  10. E foarte comod Sa cumperi Online,mai ales pentru pers Ca mn care nu suporta Sa stea la coada,plus ca scutesc si timpul in care pot sta cu copiii

    RăspundețiȘtergere
  11. Până anul trecut nici nu luam în considerare shopping-ul online, dar anul acesta în care timpul nu îmi permite, comenzile online sunt la ordinea zilei! Este mult mai practic!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am ajuns sa prefer online-ul, nu ma bate nimeni la cap si fac ce vreau. Cat despre masina de spalat, sa ai una nu e comoditate, e chiar vitala. Am experimentat si eu spalatul la mana cand mi s-a stricat si eram obosita moarta dupa ce frecam asternuturi, e un cosmar!

    RăspundețiȘtergere
  13. Am cumparat si eu de la ei o tableta, am fost foarte multumit.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu cumpar online e mai comod asa, de pe acest site nu am luat nimic, dar e bine de stiut.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...