vineri, 8 mai 2015

Fii diferita, alege handmade!

,,Pentru a fi de neînlocuit trebuie să fii mereu diferită'' spunea Coco Chanel. Am mers mereu pe premiza că hainele pe care le purtăm și accesoriile în egală măsură ne definesc stilul și trebuie să reflecte cât mai mult din personalitatea noastră. A fi diferit nu e atât de greu în ziua de azi, trebuie doar să porți ceea ce îți place și ți se potrivește și cu siguranță vei fi de neînlocuit.

Bratara mea preferată de pe gemsale.ro.Am cumparat-o de aici
La serviciu, aud mereu doamne care îmi spun:,,Eu nu pot purta ce porți tu.Uite ție ți se potrivesc aceste zdrăngănele mie, nu''. Știți cum se zice: Gusturile nu se discută, dar bijuteriile nu au vârstă și cu atât mai mult ele nu se demodează niciodată. Port orice fel de bijuterie, de la cele din argint până la aur, dar cel mai mult îmi plac aceste zdrăngănele, acele bijouri din diferite materiale necostisitoare dar care te fac atât de diferită.
Bratara din agat negru.Am cumparat-o de aici/here

Bijuteriile handmade sunt în topul preferințelor mele.Nu îmi place orice, însă îmi plac bijuteriile simple, dar nu banale, colorate, dar nu prea stridente, iar cu un accesoriu handmade chiar poți fi unică.

Am achiziționat și eu recent câteva accesorii handmade, din pietre semiprețioase de pe gemsale.ro.Încântarea a foast maximă cu cât calitatea brățărilor comandate de mine a depășit așteptările. Știți și voi că unele produse online nu corespund în egală măsură cu pozele de pe site-ul respectiv.Nu a fost cazul, căci pe gemsale.ro calitatea primează.

Bratara din marmura albastra.Am cumparat-o de aici

Handmade pentru mine înseamnă multă muncă, dăruire și un strop de talent.
Fără aceste trei elemente, nu ai cum să excelezi în meseria ta.Pe net, am văzut multe bijuterii care lasă de dorit, dar altele pe care ți le-ai dori din tot sufletul să le comanzi. 

Pentru a deveni un creator de bijuterii handmade, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

1. Documentează-te pe net, urmărește tutoriale despre confecționarea bijuteriilor handmade. Crede-mă, vei avea ce învăța.



2. Alege pentru început să confecționezi un singur tip de bijuterie:de exemplu o brățară. Apoi, când stăpânești bine tehnica, treci la un alt nivel sau la alt tip de bijuterie. În această meserie ai mereu ceva de învățat sau de descoperit.

3. DE UNDE CUMPĂRĂM CE AVEM NEVOIE PENTRU A CONFECȚIONA BIJUTERII? Aceasta întrebare am avut-o și eu acum ceva timp, când mă bătea gândul să creez bijuterii.Găsisem multe site-uri, dar nu m-au încântat. Până când am dat de gemsale.ro unde am găsit de la accesorii,pasta fimo, sârmă, mărgele online, unelte bijuterii, cam tot ceea ce ai avea nevoie pentru a te pune pe treaba.
Priviți câte mărgele mi-am luat de pe site, mărgele la prețuri foarte mici din care se pot realiza brățari, cercei, etc.


4.Nu îți mai rămâne decât să comanzi accesoriile de care ai nevoie și să te apuci de handmanuit :)Cu un aliat de nădejde ca gemsale.ro, nu ai cum să dai greș.Sunt prompți și își onorează comenzile rapid. Să nu vă spun că înainte de a-mi trimite coletul, am fost sunată de un reprezentant al firmei, care mi-a mulțumit pentru comandă și m-a mai întrebat câteva detalii.

5.Creează o pagină pe o rețea socială unde să îți promovezi și vinzi bijuteriile.Nu uita, reclama e mama publicității,cu cât mai mulți prieteni în listă cu atât ai șanse să câștigi clienți pentru produsele tale.

Nu este greu, dar nici ușor, până urmă trebuie să pornești de undeva, iar dacă ești talentat și știi să îți promovezi bijuteriile, succesul vine în timp, nu degeaba se zice că perseverența dă rezultate.

V-AM CONVINS SĂ VĂ APUCAȚI DE CONFECȚIONAT BIJUTERII HANDEMADE :) ?



11 comentarii :

  1. Da, am vazut ca au de toate pe site, pietrele semipretioase sunt foarte diversificate, iti poti face singura o bijuterie frumoasa cu materialele lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac bijuteriile, ador sa le port zilnic, dar de confectionat singura, hm, poate la pensie? Hey, nu mai e mult! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador bijuteriile , gentile, hainele handmade....dar si lucrusoarele vintage..fiecare lucrusor e unicat, e opera unui om care a lucrat cu dragoste pentru acea bijuterie, geanta ..si in spate sta multa munca si pasiune.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi plac zdranganelele si le port cu placere.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce faine sunt bratarile. Deosebite, un site cu adevarat util.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ador si eu asa bratari sunt superbe, si foarte frumoase ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe gemsale chiar gasesti multe lucruri utile pentru confectionat lucruri handmade. Recomand gemsale.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumoase sunt bratarile deosebite!!!! Categoric sunt produse de calitate si gasesti ce ai nevoie pentru confectionat produse handmade.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multe lucruri utile gasesti pe acest site, pentru cei care se ocupa de confectionat bijuterii handmade si pt iubitorii de frumos.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...