vineri, 14 august 2020

Noutati Yves Rocher | SENSITIVE CAMOMILLE | Puterea tenului sensibil

 In anul 1964, Domnul Yves Rocher isi imagina pentru prima oara produse de frumusete imbogatite cu extract de Musetel.

Astazi, cultivam Musetelul in campurile noastre Bio din localitatea La Gacilly, in Franta, pentru proprietatile sale de protectie si de catifelare.


style="background-color: white; color: #222222; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: small; margin: 0px; text-align: justify;"> 

Marca Yves Rocher raspunde cerintei esentiale de a reda confortul tenului, pentru a reduce sensibilitatea cutanata si a stimula mecanismele de protectie si reparare ale pielii. Astazi, imi face placere sa iti prezint noua noastra gama pentru ingrijirea tenului sensibil: Sensitive Camomille.

 

Un duo de ingrediente active 100% de origine vegetala, extrase din Musetel salbatic, hidrolat si oleat, caracterizeaza aceasta gama. Dublul extract se afla in centrul unor formule extrem de naturale si senzoriale, pentru o eficacitate inovatoare asupra tenul sensibil. Hidrolatul reduce astfel sensibilitatea tenului cu 28%, iar oleatul stimulează capacitatile de protectie ale tenului cu 25% si de reparare cu 30%.

 

Desigur, pentru a-i garanta tenului tau intregul confort pe care il merita, aceasta gama este lipsita de silicon, alcool, parfum si ulei mineral. In plus, formulele sale contin peste 97% ingrediente de origine naturala.

 

Incearca ritualul de ingrijire 100% cu Musetel salbatic!

 

Pasul I – Curatarea tenului

 

Ten uscat? Ofera-i confort si nutritie:

La începutul ritualului, foloseste Crema demachianta, ce curata usor tenul fara a-l usca si elimina in mod eficient machiajul. Aplic-o pe tenul uscat, ochi si buze, masand cu varfurile degetelor, apoi clateste.

Pentru a indeparta chiar si machiajul waterproof, opteaza pentru Uleiul demachiant, fara finisaj gras, ce calmeaza si hraneste tenul. Pentru o demachiere eficienta, maseaza uleiul pe tenul uscat, ochi si buze, adaugand cateva picaturi de apa pentru a emulsiona, inainte de a clati.

Daca preferi sa folosesti o discheta din bumbac, alege Apa micelara din gama, pentru a indeparta machiajul si impuritatile cu un singur gest. Aceasta este disponibila in format de 200 ml si de 400 ml.

 

Pasul II - Aplica un produs pentru ingrijire, in functie de tipul tau de ten

 

Datorita Balsamului nutritiv, tenul tau este hranit in profunzime si hidratat, pentru a calma toate senzatiile de disconfort ale acestuia. Acest Balsam cu textura bogata si fondanta conferă un finisaj imperceptibil și redă confortul tenului.

 

Ten normal? Ofera-i confort si hidratare:

Foloseste Crema cu efect calmant, pentru un efect imediat de hidratare si calmare a senzatiilor disconfort si roseata ale tenului. Dupa o luna de utilizare, cu aplicare dimineata si seara, pe ten si gat, vei fi incantata sa constati faptul ca tenul tau este mai puternic si mai putin reactiv.

De asemenea, te vei bucura de mirosul natural reconfortant de Mușețel și de textura sa ușoară ce pătrunde rapid in piele.

 

Ten rosiatic? Uniformizeaza:

Crema corectoare din gama, reduce roseata datorita culorii sale verzi, in timp ce hidrateaza tenul. Dupa o luna de utilizare, bariera cutanata este consolidata, tenul este mai putin sensibil.

O poti aplica dimineata, fie ca produs singular pe intregul ten, fie cu aplicare locala pe zonele cu roseata vizibila, dupa ce ai aplicat crema de zi utilizata in mod obisnuit.




 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...