vineri, 4 septembrie 2020

Noutati YVES ROCHER | Mon Rouge! | Botanical Balm | Pur Bleuet

 La Yves Rocher, toamna se numără noutățile: culori aprinse, arome puternice, texturi bogate și formule cu 100% 🌿 activi vegetali.


Astăzi, îmi face plăcere să îți prezint la crème de la crème dintre acestea.

 

NOUL parfum MON ROUGE

 

După o perioadă în care moda ne-a dictat un stil de frumuseţe codat, în care convenţiile stabileau un mod foarte standardizat de a gândi și de a se comporta, astăzi ne face plăcere să descoperim opusul. Intrăm acum într-o eră în care fiecare câștigă încredere în sine, în ceea ce gândește, în ceea ce își dorește. O perioadă în care toată lumea învaţă să se iubească pe sine, valorizându-și puterile și transformându-și punctele slabe în atuuri. Acesta este un manifest pentru « iubirea de sine ».

 

A te iubi mai presus de toate, a te iubi necondiţionat, a te iubi indiferent de ceea ce cred alţii, este o putere imensă, aceea de a-ţi asuma cine ești. ȘI TU? CARE ESTE PUTEREA TA? ❤

 

Caroline Dumur (partenerul nostru olfactiv de la IFF) a dorit să întruchipeze acest manifest în MON ROUGE! un parfum floral captivant și feminin, ce provoacă dependenţă, compus din Iris, esenţă de Néroli și Patchouli.

 

Un parfum excepţional, un univers puternic. Echipele Yves Rocher au dezvoltat un flacon din sticlă ultramodern, colorat și feminin, ce combină culorile roșu și fucsia. Două culori impactante, ce animă sentimente pasionale și oferă o asociere neobișnuită, în afara dictatelor, pe scurt total inspirate de acest concept puternic de Iubire de Sine. Dar acest lucru nu înseamnă că ne-am uitat angajamentele. Mon Rouge este, de asemenea, un parfum responsabil: capacul său conţine plastic reciclat, sticla nu este lăcuită, prin urmare, este mai ușor reciclată, iar ambalajul pliabil este realizat din carton obţinut din păduri gestionate în mod durabil.

#MonRouge #LoveYourselfOthersWillFollow

 

NOUL Balsam miraculos cu 1000 de întrebuințări pentru părul tău!

 

Dacă ți-aș spune că există un balsam multi-efect pentru îngrijirea părului, ce poate fi folosit zi și/sau noapte, fără clătire? Este vorba de noul Balsam vegetal multi-efect pentru păr! Îmbogățit cu ulei Bio de Jojoba, acest balsam cu o textură ultra-fondantă, fără silicon, va repara, hrăni și aduce strălucire și catifelare părului uscat sau deteriorat.

 

Jojoba este un arbust mic, adaptat regiunilor deșertice. Acesta formează o ceară lichidă, cunoscută sub numele de ulei de Jojoba sau « Aurul deșertului ». Acest ulei este potrivit în special pentru părul deteriorat, deoarece reconstituie fibra părului.

 

De ce este acest balsam « multi-efect » ? Pur și simplu pentru că îl poți aplica după cum dorești: pentru retușare, ca mască de îngrijire sau balsam, zi sau noapte, depinde doar de tine...sau de părul tău!

 

Dacă utilizezi des aparate pentru coafarea părului, ce necesită încălzire, poți aplica înainte balsamul, ca tratament, iar acesta va ușura coafarea. Îți dorești să controlezi firele rebele? Îl poți aplica pentru retușare în orice moment al zilei!

 

Distribuie o cantitate mică pe părul uscat sau umed, pe lungimi și vârfuri, evitând în același timp rădăcinile. Nu ezita să te pieptăni pentru a distribui produsul în mod uniform. Balsamul vegetal multi-efect pentru păr se poate utiliza de 2-3 ori pe săptămână.

#MiracleBalm

 

PUR BLEUET răsfăț pentru ochi

 

De ce adorăm deja noile produse din gama Pur Bleuet?

Ochii sunt o parte importantă a chipului tău și merită să fie îngrijiți ca atare! Albăstrelele Bio sunt ingredientul activ perfect pentru asta. Așadar, te invit să descoperi 2 noi produse din gama best-seller Pur Bleuet!

 

Schimbare de anotimp, poluare, demachiere incompletă, stres sau oboseală, pielea din jurul ochilor este o zonă deosebit de sensibilă pe care o uităm adesea atunci când merită atenția noastră deplină.

 

Pungile de sub ochi te deranjează și nu știi ce să folosești pentru a le atenua? Poți aplica noua Cremă pentru conturul ochilor Pur Bleuet, pentru a hidrata și reîmprospăta zona ochilor, datorită combinației dintre aplicatorul său roll-on răcoritor și a formulei sale fără parfum, perfectă pentru ochii sensibili.

 

După o noapte lungă, pulverizează noua Apă florală de Albăstrele Bio, cu efect calmant, pe o dischetă din bumbac. Tapotează ușor pleoapele și pungile de sub ochi, pentru a le reîmprospăta și a le trezi.

 

Beauty tipsAplică două dischete din bumbac îmbibate în loțiune, pe ochii închiși și lasă-le să acționeze timp de câteva minute. Pentru un super efect reconfortant, păstreaza produsul la frigider.

#PurBleuet #Vegan




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...