duminică, 31 mai 2015

My wishlist clothes from lucluc.com

De ceva vreme sunt mereu în căutare de haine online la cele mai mici prețuri.Deja comezile online au devenit o joacă de copii, și sunt foarte încântată să găsesc haine de calitate la prețuri avantajoase și sunt sigură că nu voi găsi aceste haine la prea multe femei.
Pe site-ul LucLuc.com am găsit o ofertă foarte bună,TRANSPORT GRATUIT, indiferent de valoarea comandată.Acest lucru e foarte important, deoarece transportul internațional pe siturile din străinătate poate să coste destul de mult.

Am tot dat o raită virtuală pe site și am ales câteva haine pe care mi le-aș dori în garderoba mea.


O rochie în dungi verticale, cu o pată de culoare în partea de jos, e chiar perfectă pentru vară.
click aici/click here for the dress



La această geantă m-a încântat culoarea și prețul foarte mic.Este micuță, dar culoarea veselă o face irezistibilă.


click aici/click here

Îmi doresc de mult timp să îmi iau o ie, și iată cum pe site-uri străine găsesc bluze cu motive tradițional românești.Așa-i că e frumoasă?
click aici/click here for the blouse


Un tricou simplu, gen vintage cu siguranță nu trebuie să lipsească din garderobă, mai ales că poate fi asortat la o pereche de jeans, pantaloni scurți sau chiar fustă.


click aici/click here FOR THE T-SHIRT


Mi-a plăcut și această rochie, cu model floral.


Îmi plac lebedele și le admir pentru gingășia lor, dar și pentru devotamentul lor față de persoana iubită.Se spune că o lebădă este fidelă unei singure perechi toată viața ei.Frumos,nu? Iar fusta de mai sus, care costă vreo 9,99$ e chiar drăguță.

click aici/click here for the skirt

CE HAINE VĂ PLAC DINTRE CELE DE MAI SUS?AȚI COMANDAT VREODATĂ DE PE ACEST SITE?



4 comentarii :

  1. Prima rochita aleasa arata f bine! Totusi, comezile online de haine care nu am cum sa imi dau seama daca s-ar aseza bine pe mine...cum sa le fac?

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani tuturor copiilor dar si tuturor adultilor care undeva într-un colt al sufletului, pastreaza copilul ce au fost odata, stiind înca sa se bucure de maruntisurile cotidiene, asa cum doar copiii stiu sa o faca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Atat ia cat si prima rochita sunt geniale. Imi plac foarte mult. De site-ul acesta nu stiam, dar am intrat si am constatat ca au numai lucrusoare nice. Foarte tare!
    O saptamana reusita iti doresc si o vara frumoasa, plina de bucurii si iubire(asta apropos de articolul anterior). :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ahhh ce mult mi-a placut rochia in dungi verticale. Fusta cu lebede ar fi o adevarata surpriza pentru mine. Te pup scump! Liuba x

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...