miercuri, 6 mai 2015

Cum arată bijuteriile la 0,99$ de pe bornprettystore?

Hello, dragele mele! V-am spus în postarea anterioră că am primit două colete.Unul dintre ele a fost plin de bijuterii comandate de pe site-ul BORNPRETTYSTORE.COM.Am comandat produse în valoare de 10$, transportul a fost gratuit.Transportul este gratuit indiferent de valoarea comandată. Vă povesteam despre acest site în postarea aceasta.
Am fost încântată de calitate, care este aceeași ca la alte bijuterii luate de la un magazin de zdrăngănele și bijouri.Doar că prețul este muuult mai mic.

Azi aș vrea să vă prezint acest set. 


Setul a fost combinat de mine și conține inel, lănțișor cu pandantiv și cercei. Eu le-am luat pe toate separat, nu le găsiți pe site ca set, ci separat.Am fost încântată de design-ul modern și totuși chic, m-a dus cu gândul că toți purtăm o mască, pentru că e imposibil să ne descoperim toate trăirile interioare celor din jurul nostru. Culoarea este aurie, setul chiar pare de aur.Îl găsiți desigur și pe varianta argintie. 

Vă vine să credeți că pe inel am dat mai puțin de 1 dolar, adica 0,99$???


Colegele la serviciu au remarcat imediat set-ul și chiar au crezut că e de aur.
Ce spuneți și de lănțișor? Masca pandantiv mă poartă cu gândul la balurile mascate de odinioară cu prinți și prințese cu rochii bufante.

Cerceii sunt și ei pe placul meu. La fel au costat doar 0,99$.Incredibil, nu?
Dragele mele, sper că vă place acest set la fel de mult ca și mie.Îl port de câteva zile, și sunt tare încântată de el. Port orice fel de bijuterie, îmi plac gablonțurile și orice tip de bijuterie atâta timp cât rezonează cu stilul meu. Vă recomand acest site, calitatea este ok raportă la preț, transportul este free, durează ce-i drept până primiți coletul, având în vedere că vă este expediat de peste mări și țări, dar merită. V-am mai spus că TRANSPORTUL E GRATUIT/FREE SHIPPING? 
AM PURTAT/I WORE:



Pe set am dat 5,21$, adică în jur de 20 de lei, puțin aș zice eu, mai ales că transportul a fost gratuit.

Asta nu e tot, aveți un cod de 10% reducere, introduceți codul ARUT10 ori de câte ori cumpărați bijuterii&accesorii de pe site-ul bornprettystore.com

If you buy Jewelry&Accessories from bornprettystore.com, just use the code ARUT10 and you have a 10% off for all your items.You can use the code any time you buy jewelry from this site.


Data viitoare, vă voi prezenta ce alte produse am mai comandat de pe acest site.


VĂ PLACE SETUL ALES DE MINE? CE ALTE BIJUTERII VĂ FAC CU OCHIUL DE PE SITE?



4 comentarii :

  1. Foarte interesant, am sa ma uit si eu, poate aleg ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa la porti cu placere! :)
    Si mie imi plac.
    Sa ai o minunata zi iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase si foarte ieftine <3
    Sa le porti cu drag! :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Hacman Mariana7 mai 2015 la 11:24

    Superbe bijuteriile!Un site minunat cu produse care mai de care mai atragatoare,avem de unde alege!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...