luni, 25 mai 2015

Be smart(phone) with Philips S398

Cu siguranță, tehnologia nu este punctul meu forte, nu știu de ce, dar mereu am simțit că rămân oarecum în urmă cu noile invenții în materie de gadgeturi și alte chestii IT.

Zilele acestea, o prietenă mi-a spus că și-a cumpărat un smartphone Philips. Smartphone Philips m-am mirat eu? Firma aceasta produce smartphone-uri? Da, draga mea,mi-a răspuns ea, produce, și dacă vrei să știi nu am dat o avere pe el.A costat doar 599 ron.

Nu mi-a venit să cred cât de puțin a dat pe el, mai ales că helloooo e vorba de un smartphone, care din câte mai auzisem și eu au prețuri astronomice. Îl scoate din geantă prietena mea ca pe un grande trofeu, și sunt și mai uimită să văd ce bine arată și ce design modern are.


Mi-am spus că ar fi cazul să intru și eu în rând cu lumea și să îmi cumpăr și eu unul, mai ales că jaful meu de telefon cu greu face față cerințelor mele. Nu sunt adepta telefoanelor scumpe, căci până la urmă telefonul nu este o investiție de viitor, mereu apare câte ceva mai performant, de aceea îmi doresc ceva inovator, dar și la un preț accesibil.

PHILIPS S398 are toate calitățile posibile și imposibile pe care mi le doresc de la un smartphone.Iată de ce:


1. Smartphone S398 mă încântă cu o cameră de 8MP, helooooooo, 8mp nu avea nici și vechiul meu aparat digital,așă că sigur calitatea fotografiilor este înaltă. Cum spuneam sunt camere foto digitale care nu au atâția megapixeli.

2. CAMERĂ FRONTALĂ DE 2 MP pentru selfie-uri prin baie,wow, eu nu sunt înnebunită după selfie-uri,dar din când în când merge și câte un selfie, mai ales dacă smartphone-ul tău dispune și de o cameră frontală.

3.PREȚ FOARTE MIC: 599RON mi se pare o investiție mai mult decât OK.

4.Este un mic laptop de buzunar.Cu un sistem Android 4.4 acest smartphone îți oferă o gamă largă de aplicații și tot felul de funcții super smart.

5.  Procesor Quad Core de 1,3 GHz, cu care puteți încarca pagini web rapid, puteți urmări filme sau clipuri video, sau crea animații deosebite.

După toate aceste calități, nu pot spune decât că sigur o să îl adaug pe lista mea de wishlist. Un smartphone devine un element vital în viața de zi cu zi, și iată că există variante la fel de bune și la prețuri accesbile.

Pe mine, m-a convins acest smartphone. PE VOI?

Mai multe detalii și pe Smartphone Philips

2 comentarii :

  1. Pe mine nu. :) Nu-i neg calitatile, doar ca nu-s... smart si nu vreau un aparat mai destept decat mine. :) Realitatea e ca nu-mi plac telefoanele mobile, desi folosesc din cand in cand - daca-i musai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un smartphone e un lucru mai mult decat util, e chiar vital.Nu stiam de aceste smartphone-uri de la Philips.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...