luni, 23 noiembrie 2015

Ecco Shoes aduce zâmbete intr-o cutie de pantofi

Bucuria sărbătorilor de Crăciun ne va cuprinde pe toți în curând, mai ales că mai e atât de puțin și va veni acel moment din an pe care îl așteptăm cu toții de ceva vreme. Mici sau mari cu toți ne lăsăm cuprinși de magia Crăciunului și așteptăm nerăbdători venirea moșului fermecat cu sacul plin de cadouri pentru toți copiii lumii.

Din păcate, nu toți copiii sunt la fel de norocoși, și la mulți dintre copii, Moșul nu va avea timp să le calce pragul. De aceea, Moș Crăciun are nevoie de ajutorul vostru, și vă cere să participați la Shoe Box 2015. 

Ce este acest Shoe Box? O idee genială prin care putem reda zâmbetul pe buze copiilor defavorizați, iar Ecco Shoes este partener de nădejde în această amplă acțiune. Shoe Box nu este Moș Crăciun, dar este un proiect cu și despre oameni frumoși care ajută alți oameni. 

Din punctul meu de vedere, al unui copil într-un corp de adult, care încă mai crede în Moș Crăciun, Shoe Box este un mijloc de a-l ajuta pe Moș Crăciun să ajungă chiar și la cei care și-au pierdut speranța în el.

Puteți să participați în această amplă acțiune în perioada 15 noiembrie-15 decembrie. Ce trebuie să faceți? Să așezați într-o cutie de pantofi lucruri care credeți că ar putea încânta un copil: de la dulciuri neperisabile, hăinuțe, încălțăminte,până la jucării.Nu intră foarte multe într-o cutie de pantofi, dar pentru un copil care nu are prea multe, ceea ce va găsi în cutie va fi o adevărată avere. Cutiile de pantofi le puteți duce la magazinele Ecco Shoes din orașul vostru sau la ceilalți parteneri Shoe Box.

ECCO este pentru mine un brand de încălțăminte la care visez de foarte mult timp. Calitatea și diversitatea modelelor mă face să tânjesc cu jind de fiecare dată când intru pe site-ul lor. Dacă aș avea puterile lui Moș Crăciun, mi-aș lua toate modelele de mai jos, de fapt aș cumpăra tot site-ul. Cum să nu investești într-o încălțăminte de piele, care nu doar că te va ține o viață, dar arată și foarte bine? Deși am multe perechi de încălțări, parcă niciodată nu sunt suficiente.



Poate Moșul îmi va aduce și mie într-o cutie unul dintre aceste modele de cizme .Dacă nu, îi sunt recunoscătoare celui de Sus pentru minunatele cadouri din viața mea: băiețelul și soțul meu. Ei sunt cadourile mele neprețuite.

Sărbătorile nu înseamnă doar cadouri, înseamnă bunătate, iubire și timp petrecut alături de cei dragi. Am putea măcăr pentru o perioadă să uităm de răutăți, invidie și să petrecem timp de calitate în familia noastră, iar dacă Moșul ne mai aduce și ceva cadouri, atunci în afară de sănătate, ce ne mai putem dori?


Participă și tu alături de Ecco Shoes și adu zâmbetul pe buze unor copii care nu au prea multe, sau fă-le o bucurie celor dragi printr-o cutie fermecată marca Ecco.


8 comentarii :

  1. Multumesc pentru info despre campania "un zambet intr-o cutie cu pantofi" - am cercetat pe site si e un magazin ECCO si aici. Mi-ar placea sa nu fie obligatorie adresa de mail... Sunt satula de promotii si informatii, de la diversi, pe care nu le solicit si nu ma intereseaza.
    Preturile de la ECCO mi se par mult mai mari in comparatie cu cele de la magazinul de unde am cumparat de cand au deschis unul si aici...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca au centre shoe box cam in toate orasele.Au preturi mari, dar uneori calitatea costa.

      Ștergere
  2. Ideea este foarte frumoasa, in ton cu spiritul Sarbatorilor ce se apropie. Sunt sigura ca va avea mult succes la cati oameni generosi sunt in tara noastra. Mai ales ca sunt atatia copii care ar aprecia gestul...
    Cat despre cizmulite, dupa ce le-am vazut, am inteles perfect admiratia ta. Mi-a cazut si mie cu tronc perechea ECCO NORWICH 80 MM (maro). Super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un gest mic pe care putem sa il facem o data pe an. Au atatea modele frumoase, le vreau pe toate.

      Ștergere
  3. Interesanta idee ,un gest foarte frumos din partea noasta sa bucuram un copil

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit articolul tau si mi-am adus aminte cu drag ca acum doi ani am primit un colet surpriza pentru mine si Denys (nepotelul meu) a fost o surpriza mare pentru ca nu stiam :)

    RăspundețiȘtergere
  5. O initiativa laudabila, modelele de pe site sunt superbe, imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...