vineri, 6 noiembrie 2015

Schimbarea vine din noi

A fost o săptămâna agitată.O săptămână tristă pentru mine prin prisma evenimentelor din clubul Colectiv. Cred că pe toți ne-au marcat aceste evenimente. Vina este nu doar a Guvernului, ci a noastră a tuturor, pentru că nu am făcut mai nimic să schimbăm ceva în țara asta. Vina este COLECTIVĂ.

A fost o săptămâna agitată și pe alte planuri. Am fost martoră la răutate, invidie și dușmănie, și îmi dau seama că în timp ce românii cer schimbarea, oare suntem pregătiți să ne schimbăm pe noi înșine? Suntem pregătiți să lăsam la o parte invidia, ura, dușmănia și să fim oameni mai buni? Suntem pregătiți să nu mai judecăm, să nu mai urâm, să nu mai dorim răul celuilalt? Suntem pregătiți să scoatem din vocabularul nostru: lasa, bă, că merge așa? Suntem oare pregătiți pentru a fi oameni cu adevărat mai utili pentru societate, și să nu ne mai ducem la serviciu doar ca să avem de unde ne întoarcem? Schimbarea trebuie să se facă la nivelul întregii societăți.

Cred că sărăcia în care ne zbatem ne-a făcut poate mai răi, mai invidioși, iar cei care vor veni la guvernare să se gândească că un om cu un salariu mai bun, va munci mai cu drag, nu va mai fi stresat atât de grija zilei de mâine, va fi mai liniștit.Să nu uităm de educație.Învățăm lucruri atât de inutile în școală, oare nu ar trebui să învățăm să fim cetățeni mai buni, să învățăm lucruri cu adevărat utile care ne vor ajuta în viața.

Să nu uităm de sănătate, de medicii care pleacă din țară pentru salarii mai bune, și rămânem fără medici!

Eu sunt pregătită pentru schimbare, voi?



Un comentariu :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...