joi, 10 septembrie 2015

FashionUp te invita la Ziua Nationala a Femeilor pe Toc

Revoluția tocurilor a început cu mult timp în urmă pe când o fată săracă își pierdea pantoful de cleștar la primul ei bal. Toată lumea cunoaște povestea Cenușesăresei. Povestea tipică a unei femei simple a cărei viață este schimbată de o simplă pereche de pantofi.Dar pantofii ei nu erau doar o simplă pereche, erau THE ONE! Acei pantofi care îți schimbă ziua, dispoziția, sau chiar viața aducându-ți instantaneu zâmbetul pe buze. 

Cred cu tărie că povestea Cenușăresei este actuală și se adaptează chiar și la situația femeilor  moderne din zilele noastre. Marylin Monroe spunea: ,,Dă-i unei femei perechea potrivită de pantofi și ea va cuceri lumea''. Suntem puternice, frumoase, dar din când în când avem nevoie de acel ceva care să ne dea aripi. Pentru mine, o pereche de pantofi cu toc sunt impulsul de care am nevoie pentru a cuceri lumea. Poate nu lumea, dar cu siguranță, mă simt mai feminină purtând pantofii cu toc.

Pantofii cu toc au o istorie îndelungată, aceștia au început să fie cunoscuți în Europa, la casele regale, prin secolul al XV-lea unde chiar și regii purtau pantofi cu toc,pentru a fi mai impozanți.De atunci, pantofii au tot evoluat conform cerințelor tot mai fashioniste ale femeilor. 

Preferații mei sunt pantofii stilletto mi se par întruchiparea feminității absolute. Mi-a plăcut un citat al celebrei Coco Chanel:,,Keep your heels, head and standards high''. Păstrați-vă tocurile și standardele de viața cât mai înalte, și așa veți prinde aripi chiar și în cele mai dificile situații.


Pentru că femeile iubesc pantofii, echipa FashionUp vine în ajutorul tău și te invită la revoluția tocurilor. Pe 14 septembrie sărbătorim alături de FashionUp.ro  Ziua Națională a Femeilor #PeToc  cu prețuri speciale și reduceri importante la toate perechile de pantofi pentru 24 de ore. Mai multe detalii si aici  #fashionup, #back2toc, #PeToc


Până pe 13 septembrie poți câștiga zilnic pantofi pe pagina de Facebook FashionUp Mall!!!!

 „Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!”



4 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...