miercuri, 3 iunie 2015

Vine vara, pregatim costumele de baie

Orice poveste frumoasă începe în primul rând cu tine. Nu începe în doi, dacă tu nu ești cea care se simte bine cu sine însăși.Dragostea e doar încă un motiv în plus ca tu să strălucești.O schimbare de look, de atitudine, o haină nouă, ne creează întotdeauna o stare de bine.

Dacă vrei să strălucești în vara care vine, alege din timp costumele de baie potrivite pentru tine. Nu haina face pe om, dar de multe ori, o haină frumoasă ne face să ne simțim frumoase în primul rând pe interior. Pe costume-baie.ro, găsești modele doesebite de costume pentru toate gusturile.

Azi aș vrea să vă prezint 2 modele de costume de baie formate din trei piese.

Îmi place mult acest costum de baie Victoria,căci rozul e una dintre culorile mele preferate, iar în combinație cu alb, face din acest costum, o alegere perfectă pentru mine.Ideal pentru orice siluetă sau ten.Încântător la acest costum e faptul că e format din 3 piese: un sutien și 2 perechi de slipi. Astfel, poți combina și ai la dispoziție nu un costum, ci două, și asta la un preț foarte bun.



Un alt costum de baie din 3 piese care mi-a făcut cu ochiul este acest costum Veronica. Culorile vesele, de vară, și modelul chic al sutienului, care se leagă după gât, fac din acest costum, o alegere deosebită. Costumul acesta are pe lângă sutien, o pereche de slip clasic și o fustiță scurtă de plajă.

Dacă vă înscrieți pe site, beneficiați de o reducere de 5%.

3 comentarii :

  1. Nu am eu un corp de invidiat,dar am vreo 4 costume pentru baie, sa pot inota un timp ,fara sa am probleme.Voi trebuie sa aratati bine si trebuie sa fiti in ton cu moda.Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oho, ce frumos e al doilea model, Veronica, e chiar pe gustul meu. Si culorile sunt faine, dar si modul in care se leaga sutienul. L-am cautat pe site, dar nu l-am gasit, eram curioasa de pret. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca acesta e http://www.costume-baie.ro/costum_de_baie_veronica_m_160_violet_inchis_74_-p531.html,doar ca e mai inchis la culoare!

      Ștergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...