duminică, 28 iunie 2015

OOTD- Floral party dress

Hello, ladies!Sper că sunteți mult mai bine decât mine, nu vă dau detalii căci nu vreau să vă întristez,dar când crezi că totul e bine, de fapt se schimbă totul la 360 de grade. Starea mea fizică și sufletească nu m-a împiedicat să vă arăt noua mea rochie de la dresslink.com


Îmi place foarte mult, este de calitate, de o calitate deosebită aș putea să spun eu, un singur lucru nu mă încântă și anume lungimea rochiei sau poate am eu fixație cu lungimea, voi să îmi spuneți cum vi se pare.
Hainele au venit foarte repede chiar, în nici 3 săptămâni. Transportul se plătește în funcție de produse, puteți afla costul transportului dand click pe fiecare produs la Estimated Shipping Fee.


AM PURTAT:

Cam friguț de dimineață :) 

Rochia e one size, astfel că se potrivește pentru toate mărimile.Menționez că eu am 1,60m și 50 kg, în talie îmi e puțin lărguță.

Îmi place mult materialul este după cum puteți vedea este printat în relief gen materialului brocart.


La spate se închide cu fermoar.




Este o rochie frumoasă, deosebită, cu un model foarte original, potrivită pentru diferite ocazii.Se poate purta și ziua, dar mai ales seara. I love it!

VĂ PLACE ROCHIA MEA? AȘTEPT SĂ ÎMI SPUNEȚI IMPRESIILE VOASTRE!!!
PUPICI, CU DRAG!!!




7 comentarii :

  1. Imi place rochia. :) Am si eu una asemanatoare de la Oasap si am aceeasi problema cu talia.

    RăspundețiȘtergere
  2. E super rochia si iti vine foarte bine, chiar daca e larguta in talie! :) Mie mi-au venit doua comenzi de la Dresslink in 9 zile cu tot cu sortare la posta vamala. Cred ca depinde cum lucreaza si posta lor si a noastra :P Si eu am fixatia cu rochiile sau fustele scurte, mai ales ca mi-am luat teapa de doua ori: mi-am comandat doua fuste inalte pe talie pe care le-am masurat si pareau ok. Numai ca nu se potriveste deloc cum am masurat eu si una din ele e mai scurta decat a ta, cred ca o s-o port la toamna cu niste dresuri foarte groase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ești tare drăguță și rochia este super..îți stă bine!
    O săptămână minunată,scumpo!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut azi o doamna care era atat de caraghioasa cu rocea ei scurta,dar cred ca avea peste 80 de kilograme.Tu esti tanara ,slaba si-ti sta bine.Sanatate si astept sa te rotesti in bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare draguta e rochia si iti sta si bine in ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arati foarte bine. Imi place mult rochia.

    RăspundețiȘtergere
  7. ahhh ce scumpa e aceasta rochie si tie iti sta atat de bine. Rusii cred ca te vor primi cu drag la ei daca o sa porti aceasta rochie hehehe. Nu mentionat nimic despre print-ul din fata a rochitei. Esti norocoasa, ai Catedrala de langa Paita Rosie din Moscova chiar in camera ta. Sa ai o seara frumoasa! Liuba x

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...