sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Tinute PPT pentru orice stil cu doar 150 ron

Nu sunt adepta hainelor scumpe sau de firma, consider că poți arată foarte bine și cu haine accesibile ca preț. V-am arătat pe blogul meu, destule ținute cu o investiție minimă în care poți arată ca desprinsă de pe celebrele reviste de modă.

Din experiența mea de shopping în materie de haine,  vă spun că de multe ori calitatea este aceeași și la un magazin de firmă și la un magazin gen PPT,doar că prețul diferă, așa că de ce să dăm atâția bani pe haine, când le putem achiziționa la prețuri mici, foarte mici?

Pe principiul că moda trece, stilul este nemuritor, important este să ne găsim stilul care ne reprezintă din toate punctele de vedere.

Prin prisma serviciului meu, stilul elegant face parte din rutina zilnica, dar preferatul meu este un stil comod, dar totuși feminin, care subliniază formele. Dacă ai un serviciu unde stilul office e imperios necesar, financiar e destul de greu ca în timpul liber să ai o garderobă casual. Cu magazinul PPT, poți face față cheltuielilor care implică a avea o garderobă completă. Poți cumpără online fără a merge în magazin, iar transportul este gratuit la comenzi de peste 250 ron, și doar 11. 99 ron la comenzi mai mici de 250 ron.

Cumpără îmbrăcăminte și încălțăminte de calitate, la cele mai mici prețuri, de pe PPT

Pentru că noi femeile suntem mereu în schimbare și mișcare,azi aș vrea să vă prezint 3 ținute pentru 3 stiluri diferite, cu preț maxim de investiție 150 ron de la magazinul PPT. 

1. TINUTA CASUAL PPT- PREȚ 126.82 RON

Îmi place mult această ținută pentru că este comodă, o poți purta atunci când mergi la cumpărături, la ieșiri în oraș, este o ținută simplă, dar de efect, iar investiția de nici 150 ron, e un mare plus pentru bugetul tău.Recunosc că îmi place foarte mult bluza cu inserții de piele sintetică.



2. TINUTA ELEGANTA PPT- PREȚ 85.97 RON

Având în vedere că pe site găsești cămăși de la 9.99 ron, vă dați seama că pentru femeile care adoră stilul office, această ținută e pe placul lor și financiar și vestimentar.





3. TINUTA SPORT PPT-Preț 148.07RON

Nu știu care este piesa voastră vestimentară de mai jos,dar recunosc că mie îmi plac acesti pantofi spor, sunt îmblăniți, perfecți pentru sezonul rece și foarte comozi. M-au încântat prețurile mici la încălțăminte de pe acest site. Tinuta este perfectă pentru zilele în care preferi ceva foarte comod.




Nu uitați că de Black Friday, PPT face ca prețurile mici să devină și mai mici!!!

CARE ESTE TINUTA VOASTRĂ PREFERATĂ DINTRE CELE DE MAI SUS?




7 comentarii :

  1. Au preturi excelente pentru orice buzunar, imi place mult ultima tinuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. excelente tinute si de preturi nu mai vorbesc,mai mult decat multumitoare !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu in general prefer tinutele casual si imi place mult combinatia aleasa de tine. Intradevar au preturi fara concurenta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Avem si noi un magazin PPT in orasul nostru, mi-am luat niste ghetute super faine de acolo, si au costat si foarte putin, iar calitatea este foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase tinutele si la un pret accesibil! Prima este pe placul meu, dar imi plac si tenesi sport din ultima! <3 Mi-am salvat link-ul magazinului, au produse frumoase.
    Te astept si pe blogul meu www.xaaranovack.com. Am un concurs, si este vorba tot de hainute!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...