luni, 2 noiembrie 2015

Farmasi lapte demachiant-review

Hello, my dear ladies! V-am mai povestit despre site-ul Pentru Corpul Tău. Prețurile mici de pe acest site, m-au convins și transportul mai mult decât accesibil.


Azi aș vrea să vă prezint Farmasi lapte demachiant

Descriere oficială: Formulă de curăţare concepută pentru îndepărtarea impurităţilor şi a excesului de sebum. Conţinutul de extract de castravete şi aloe vera asigură un efect antiinflamator pentru calmarea şi revigorarea tenului. Provitamina B5 hrăneşte pielea în profunzime conferindui o textură fină şi curată. Utilizare zilnică. Se dozează o cantitate mică pe suprafaţa unui disc demachiant şi se şterge faţa şi gâtul cu mişcări orientate spre exteriorul feţei respectiv gâtului. Recomandat pentru ten normal/combinat.

Mi-a plăcut că a venit cu un mic cârlig care stopa eventualele curgeri în timpul transportului.

Este printre primele produse care costă atât de puțin 10 ron și totuși e atât de bun.

Prezentare: cantitatea de 280 ml într-un ambalaj de plastic( de genul ambalajelor de săpun lichid) e mai mult decât suficientă.Culoarea e albă, m-a surprins plăcut mirosul pregnant de castravete.
-lista de ingrediente-

Părerea mea: Curăță foarte bine și delicat tenul, iar machiajul e înlăturat cu succes. Cel mai mare plus al acestui produs este faptul că nu irită ochii, astfel că îl puteți folosi cu succes pentru îndepărtarea machiajului. Eu folosesc creion dermatograf, și aveam probleme la îndepărtarea acestuia, însă laptele demachiant îl înlătură foarte bine, fără să îmi irite ochii.

Consistența este ușor lichidă, așa că se aplică ușor pe ten. Curăță tenul și îl lasă hidratat,fără să îl simți încărcat sau uleios. Nu mi-au apărut coșuri sau alte iritații cât l-am folosit. Îmi place la nebunie mirosul de castravete, și faptul că îmi simt tenul curat, revigorat și hidratat. Pot spune că referitor la excesul de sebuum, acesta s-a reglat, în sensul că tenul se simte curat, nu încărcat.

Este un produs care nu m-a dezămăgit, vi-l recomand cu încredere. Îl găsiți online la prețul de 10 ron pe site-ul Pentru Corpul Tău.Cantitatea mai mult decât generoasă, îmi va ajunge mult timp, iar faptul că are pompiță ajută la o dozare eficientă a produsului. Pentru Corpul tau are si pagina de Facebook-o gasiti aici

CE PĂRERE AVEȚI DESPRE PRODUSELE FARMASI?


Un comentariu :

  1. Nu am folosit acest demachiant dar la banii astia si ca este bun sigur se merita cumparat.
    Multumim pentru review! :-*

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...