miercuri, 16 septembrie 2015

StartJobs te plăteste să te angajezi

A fost o perioadă când îmi doream un alt job, sau un part time job pentru a mai spori veniturile casei.Ce-i drept aveam și mult timp liber, eram singură, nu îl aveam pe Bubu așa că îmi căutam ceva suplimentar, mai ales că aveam timp berechet. Am plasat anunțuri online pe multe site-uri de locuri de muncă online, dar fără succes, majoritatea erau joburi de tip full time.Nu am intrat în panică, aveam un job stabil, dar îmi doream un câștig suplimentar.
Mi-am găsit în cele din urmă, un job online în care scriam articole de tip advertorial, am scris o bună perioadă, mai ales că îmi și plăcea ce făceam.Între timp am renunțat, a apărut copilul și acum sincer, nu mai am timp.

Mi-aș fi dorit ca atunci, să fii găsit site-ul startjobs.ro pentru că aici înscrierea este gratuită.O să spuneți ce mare lucru, peste tot e înscrierea gratuită!Da, dar aici toți cei care își depun un CV Premium primesc garantat un voucher de 10 euro pentru a beneficia de vizibilitate in marea piata de oferte de munca.Ca să fii pe primele pagini, sau eventualii angajatori să vizualizeze CV-ul tău de regulă trebuie să plătești.Nu este cazul pe startjobs.ro, căci aici, găsești tot sprijinul necesar pentru a-ți găsi un loc de muncă,ba chiar ești plătit pentru asta. Nu în bani,dar primești servicii gratuite pe site, servicii care de regulă costă.

Ce trebuie să faci pentru a primi cei 10 euro?

1.Îți faci cont pe site
2.Completezi online CV-ul tip Premium,folosind codul de voucher angajare.Apoi aștepti să fii contactat de firmele care caută specialisti in domeniul tău.

Simplu și rapid,nu?

CV-ul Premium îți trimite automat CV-ul către toate companiile, câștigi vizibilitate și ai infinit mai multe șanse să ai un start bun în viață printre atâtea locuri de munca existente pe site.

StartJobs.ro este mai mult decât o platformă de joburi online, este ghidul și susținătorul tău în îndeplinirea idealurilor. Cu acest voucher de 10 euro, care poate nu înseamnă financiar mult, dar este suficient pentru a avea mai multe șanse pentru angajare.
Mi-a plăcut că pe site găsești și articole,sfaturi despre găsirea unui job perfect, iar dacă vrei să te reprofilezi, ai la dispoziție o serie de cursuri de specializare.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, nu mai pierde timpul, creeaza-ți cont pe site, și startjobs.ro te va și plăti, trimitându-ti CV-ul la toate companiile de top, prin introducerea voucherul angajare.




3 comentarii :

  1. Ce interesant, nu stiam ca primesti un voucher, asa ai mai multe sanse sa te angajezi.Fain!

    RăspundețiȘtergere
  2. O informatie foarte interesanta. Sincer, chiar nu stiam si mi se pare benefic pentru toti cei care isi doresc sa lucreze, dar nu sunt scosi in evidenta.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...