marți, 22 septembrie 2015

Povestea lor începe cu un buchet de flori

Dragostea lor nu începuse cu un sărut așa cum încep majoritatea poveștilor de iubire, ci cu un buchet de flori. Poate părea banal să oferi un buchet de flori, poate demodat, dar Maria era oarecum de modă veche și iubea florile.


De când se cunoscuseră, în fiecare lună, Mircea îi trimitea la fiecare aniversare un buchet de flori.Le comanda online de la Florăria Mobilă, o florărie online care livra flori oriunde în București.De fiecare dată mesajul din plic era diferit, câteva cuvinte de dragoste,dar care pentru amândoi contau. Aceste mici gesturi, simple, dar de efect, îi topiseră inima Mariei, și o făcuseră să se îndrăgostescă iremediabil de el. Ultimul buchet trimis era însoțit de data aceasta de următorul bilet: Vrei să fii soția mea?

Maria era în al nouălea cer, venise momentul în care aveau să pășească amândoi spre o altă etapă a vieții lor. Aveau să le fie parteneri de nădejde în această frumoasă aventură a pregătirii nunți și ajutorul lor de nădejde, Florăria Mobilă. Maria trebuia să aleagă buchetul de mireasă. Nu avea să fie unul din flori de plastic, nici ceva banal, noroc că avea de unde alege dintre atâtea buchete de mireasa

Aveau multe de pus la punct, de cumpărat și lumanari de nunta, dar pe site găsise tot ce avea nevoie în materie de aranjamente florale.


Cum iubea și culorile, la fel de mult ca și florile, Maria își dorea o sală aranjată cu multe flori în culori calde, se gândea la un roz, la albastru, încă nu era hotărâtă, dar știa că indiferent de culoarea florilor, nunta ei va fi memorabilă.De ce? Pentru că, florile erau doar cireașa de pe tort în celebrarea iubirii lor. Ele aveau să vorbească despre iubirea lor, despre zilele în care așteptau cu dor nopțile pentru a fi împreună, despre clipele petrecute împreună, care păreau secunde în nesfârșita poveste lor de iubire sinceră..



8 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...