miercuri, 9 septembrie 2015

OOTD: Lady in yellow

Dragele mele, timpul nu este cel mai bun prieten al meu, oricât m-aș strădui nu am suficient timp pentru toate lucrurile propuse.

Cum această ținută nu mai suporta amânare, am ieșit la pozat pe un vânt care s-a cam jucat prin părul meu, dându-mi bătăi de cap.De trebuia să folosesc acel produs de styling...coafura rezistă...și rezistă :)


AM PURTAT/I WORE:


GEANTA Avon
CERCEI-random






Să vă povestesc de rochie. Este comandată online de pe site-ul DressLink.com. Este a 3-a comandă de pe acest site, așa că vă pot spune impresiile mele. 

Transportul nu este gratuit, dar rochia aceasta a fost în categoria transport gratuit/free shipping . Cu siguranță veți găsi ceva frumos, fără să mai plătiți transportul. La restul hainelor, costul transportului îl vedeți în dreptul fiecărui produs la Estimate Shipping Fee, de regula în 20$ m-am încadrat să plătesc și transportul și să comand 2-3 articole, pentru că au prețuri foarte mici la haine.

Sfat: Citiți cu atenție informațiile din dreptul fiecărui produs, detalii despre material, și mai ales mare grijă la mărimi, căci uneori ele sunt mărimi asiatice( mai mici decât ale noastre),dar aveți echivalentul european.

Rochia galbenă este un model asimetric, observați că în partea din spate este mai lungă decât cea din față. Partea cea mai bună este faptul că rochia este din bumbac.Eu mi-am comandat S, s-a potrivit perfect. Are un cordon, ce se poate lege cum vreți voi, se poate renunța la el, dar eu zic că așa talia iese mai în evidență. Am văzut că este și pe albastru, dar cum am multe haine albastre, am zis să schimb nota cromatică.

Îmi place rochia, e o culoare îndrăzneață, care îți dă vitalitate instantaneuu. Rețineți că este din bumbac! Merge și toamna cu un sacou sau un trench, așa că o voi purta și toamna aceasta,cu mare drag!




Observați că în unele poze par roșcată.Soarele e de vină, deși rău parcă nu îmi stă :)



Vântul, bată-l vina, tot îmi ciufulea părul!



Să știți că pantofii sunt foarte comozi, datorită tocului gros, îi găsiți pe site-ul depurtat.ro, dar cred că mai au acest model doar pe roșu.


În spate e Dunărea, dacă vă întrebați ce apă este și desigur vecinii sârbi :) !


DRAGELE MELE, vă salut, am plecat desculță către voi cu gânduri bune!



Vă aștept impresiile cu privire la ținuta de azi!
Pupici, cu drag!


5 comentarii :

  1. Iti sta superb <3 Este foarte frumoasa rochita, sa o porti sanatoasa :* Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Te prinde super bine galbenul. Rochita este foarte frumoasa. Pupici~
    http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. iti sta chiar bine...si ma bucur ca de fiecare data ne surprinzi cu lucruri placute.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa si comoda rochita, iti sta foarte bine, iar culoarea galbena este atat de vesela si luminoasa.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...