joi, 24 septembrie 2015

OOTD-Bluza Dresslink

Într-o zi de toamnă, cu ceva nori afară, dar mult soare în suflete,era timpul prezentării unui nou outfit.
Ținuta de azi, așteaptă cumințică de ceva vreme în draft,așa că pentru o zi cu multe lucruri de făcut, merge o ținută mai casual, nu?

Vedeta este o bluza Dresslink, care este extrem de potrivită pentru diferite ținute.La locul de muncă este foarte cald, așa că port mai mult bluze cu mâneca scurtă chiar și iarna.

Iubesc acest site, căci deși nu au transport gratuit la toate produsele, de 20 $ te încadrezi lejer să îți iei 2-3 haine, plus să plătești și transportul.Costul estimativ al transportului îl puteți vedea în dreptul fiecărui produs la Estimated Shipping Fee. Mai nou, au și o categorie de haine cu transport gratuit,de unde puteți alege ceva frumos.

Am purtat/I wore:



Bluza Dresslink  la cât mă pricep eu, nu este bumbac 100%, pe site scrie Cotton Blend. E ușor transparentă, dar dintr-un material lejer,  mie îmi place mult, pentru că o pot purta și la pantaloni și cu fustă.Este mărimea M și îmi vine bine, în general port S sau M.


Pantalonii îi am de ceva timp, i-ați mai văzut aici, în această postare.Se prezintă foarte bine, după multe spălări, ei arată ireproșabil. Sunt mărimea 29, la 160cm și 50 kg ale mele.




Vă aștept, cu drag, impresiile cu privire la tinuta de azi!



3 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...