sâmbătă, 18 iulie 2015

Review-Pure Aloe Vera-Aubrey Organics

Oricine cred ca are sau a avut la un moment dat aloe vera în ghiveci.Bunica ne spunea întotdeauna: Rupe o frunză de aloe vera și pune-o pe rană să vezi cum îți trece.

Știa bunica ce știa, căci aloe vera este o plantă cu multiple beneficii.Este mai des utilizată în cosmetică sub forma de creme și loțiuni pentru acnee, arsuri solare, herpes,eczeme.

Ce spuneți dacă ați avea aloe vera într-un recipient de plastic chiar la voi acasă?
Azi vreau să vă prezint Pure Aloe Vera de la Aubrey.

Pure Aloe Vera de la aubrey-organics.ro este un gel care conține doar ingrediente organice și naturale.

Pure Aloe Vera este:

- compus din 99% produse organice
- contine 100% ingrediente naturale 
- vegan
- biodegradabil
- recomandat pentru arsurile solare și pielea uscată.



Ingrediente:

Aloe barbadensis (aloe) leaf juice*, citrus grandis (grapefruit) extract, cyamopsis tetragonoloba (guar) gum*, tocopherol (vitamin E).
*Organic

Gelul este recomandat în principal pentru folosirea după plajă, deoarece are un efect de răcorire și hidratare intensivă a pielii expuse îndelung la soare.

Prezentare: ambalaj de plastic de 118 ml. Mi-a plăcut forma de deschidere, are un mic căpăcel care se închide și se deschide,și curge doar atât cât vrei fiind în același timp igienic,dar și foarte spornic. Mirosul este de aloe vera, un miros vegetal, nu este deranjant absolut deloc. Un mic sfat, deoarece nu conține aditivi, se recomandă ca gelul să fie tinut la frigider.

Înainte de folosire se agită. Consistența este asemănătoarea apei, este foarte fluid, de aceea trebuie să îl aplicați cu grijă pentru a nu curge.Deoarece gelul este compus din ingrediente naturale, gelul isi poate schimba consistența sau culoarea în timp.




Cum și pentru ce l-am folosit eu?

1.Ca loțiune după plajă-pot spune că senzația de răcorire este instantanee, în plus intră foarte repede în piele și lasă pielea hidratată și catifelată.Vă recomand să îl introduceți în frigider înainte de a-l aplica pe piele, pentru un maxim efect de răcorire.

2. Pentru răni-am aplicat loțiunea pe rană, am avut și eu și copilul mici răni, eu de la bătături, el de la prea multă joacă prin parc și pot spune că nu ustură pe piele și parcă rănile s-au vindecat mai repede.



3. Pentru ten- datorită proprietăților arhicunoscute ale acestei plante am utilizat loțiunea după demachiere pe tenul curat, seara sau chiar și dimineața. Mi-a plăcut că nu încarcă tenul, nu este lipicios, si intră foarte repede în piele.După câteva utilizări, tenul meu pare mai luminos, mai curat, mai hidratat. Nu produce iritații, din contră coșurile s-au uscat(am ten gras cu tendințe acneice),iar tenul meu este hidratat și foarte fin.

Zilelea acestea totodată am avut neplăcerea să îmi apară o bubiță în colțul gurii, fie de la stomac, fie de la știu și eu ce.Am aplicat gelul la nevoie, iar în 3 zile, bubița s-a uscat și a dispărut, genial, nu?

Pe prospect scrie că se folosește în special pentru pielea expusă la soare, și pentru pielea uscată. Eu zic că acest gel are mult mai multe întrebuințări, având în vedere că aloe vera este o plantă folosită în multe probleme ale pielii: dermatită, herpes, riduri, acnee.

 În plus, aloe vera stimulează producerea de colagen, deci gelul poate fi folosit cu succes și la întreținerea tenului, pentru atenuarea ridurilor.

Eu l-am folosit pentru plajă, răni, și ten, dar cu siguranță pe parcurs îi voi mai găsi întrebuințări. Recunosc că îl voi folosi mai mult pentru ten, pentru că mi-a plăcut la nebunie faptul că la propriu tenul meu arată luminos, iar coșurile s-au uscat. 

Este un produs foarte bun care nu trebuia să lipsească din casa, îl găsiți online la prețul de 43,40 ron,  o cantitate de 118 ml. Este foarte spornic și cu siguranță nu se va termina imediat,deoarece câteva picături sunt îndeajuns pentru a-l aplica pe toata fața.

Mai multe detalii despre produs click aici/here




AȚI FOLOSIT ACEST PRODUS? AȚI FI TENTATE SĂ IL INCERCATI?


5 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...