miercuri, 8 iulie 2015

OOTD-Casual jumpsuit from Dresslink

Hello, ladies, azi aș vrea să vă prezint salopeta mea de la dresslink.com. Așteaptă de mult timp să fie prezentată, dar ultima săptămână a fost destul de agitată și plină de neprevăzut încât am fost cam absentă din mediul online.


Salopeta este superbă și vă mai spun un secret este din bumbac. Prețul este foarte mic,5.30$,deci undeva la 25 ron. Își merită toți bani pentru că este o haină de calitate, perfectă pentru vară.Cine spunea că nu poți cumpăra lucruri de calitate cu bani puțini?

AM PURTAT/I WORE:







Se închide cu nasturi în față. Are și un mic guler.dar nasturii se pot deschide, si o puteti purta mai decoltată sau nu, după cum puteți vedea în imaginile de mai sus .


Observați că are niște pisicuțe pe ea.Este o salopetă excelentă pentru ținute casual, căci e tare jucăușă.Are două buzunare în față, dar și două în spate, mai mult de decor.Eu am ales o variantă mai casual de data această, dar o să vă arăt în curând că merge purtată și altfel.



În talie are elastic cu un șiret, se mai poate ajusta astfel. Aș fi preferat un număr mai mare, mărimea este M, dar este echivalentul la S la noi, la europeni, căci așa îmi vine cam scurtă, sau e doar un fix de-al meu. La 1,60 m și 50 kg, eu zic ca vine OK, doar să nu mă mai îngraș:))






V-o recomand din tot sufletul, căci este dintr-un material foarte bun. 

Aceeași salopeta am văzut-o și la Lory.Arată superb și ea și salopeta.




VĂ PLACE SALOPETA MEA DE PE DRESSLINK?

PRESIMT CĂ O SĂ VĂ PLACĂ :) Si mai stiu sigur că o s-o tot port vara aceasta, căci e tara frumoasă,lejeră și dintr-un material foarte bun.


7 comentarii :

  1. Heeey! E aceeasi! :))
    Iti sta bine si imi place foarte mult salopeta! Calitate superioasa, sincer! Moale la atingere si pufoasa....asa...nu stiu :))
    Merci mult! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine ca am aflat ca prin afara M este echivaletul lui S la noi! Merci de pont! Eu in general port S...uneori si XS! depinde de croiala , oricum! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe site-urile asiatice, M este cam S-ul nostru, daca citesti totul cu atentie, cu siguranta alegi ceva de calitate. Chiar e o salopeta superba!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti vine ca turnata si se potriveste zilelor caniculare de vara. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ahhh ce mult imi place! Imi plac hainutele cu buline foarte mult! Sa o porti cu grija si drag hehehe Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  6. As fi jurat ca sunt buline, imprimeul o face mai eleganta, mai chic. Imi place!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...