vineri, 3 iulie 2015

Allview-brand romanesc de succes

Într-o piață suprasaturată de produse importate, de la fructe și legume până la produse de pe piața IT, un nume îți face apariția în industira IT, detronând astfel mitul că în țara noastră nu se poate.
Se poate, dacă există determinare, muncă și multă dorință de a ajunge exact acolo unde ți-ai dorit.


Allview este numele care marchează o nouă eră în tehnologia IT românească.Povestea începe în anul 2002, la Brașov, unde firma Visual Fan se ocupa de comerțul en gross de produse electronice și electrocasnice.Din 2004, toate produsele apar sub egida Allview.
Nimic nou sub soare, veți spune, dar în anul 2010, firma Visual Fan lansează prima tabletă românească, iar în 2011, este lansat primul smartphone românesc. Produsele nu sunt create de brașovenii de la Allview, dar asemenea multor branduri aceștia importă telefoane de la diferite firme din afară, și aplică sigla companiei. Desigur,că echipa AllView se ocupă de optimizarea sistemelor de operare, aduc îmbuntățiri telefoanelor, producându-le sub egida Allview.



Prezența Allview pe piața din România a fost o provocare pentru brașoveni, dar iată că acum concurează cu succes cu branduri cunoscute din afară și sunt prezenți în peste 14 piețe internaționale.

Povestea lor a început ca o afacere de familie, iar astăzi, succesul lor se datorează în primul rând dorinței echipei Allview de a oferi produse performante la prețuri bune.Iar în spatele oricărei povești de succes, așa cum spun și ei stă comunicarea.

Sunt adepta produselor românești, și mă bucură să aflu că iată, în materie de IT, avem de unde cumpăra. Succesul lor se mai datorează și datorită încheierii de parteneriate cu companii de renume din țara noastră în materie de servicii de telecom,care a dus la o popularizare a produselor Allview și la vânzări substanțiale.

Faptul că Allview oferă produse performante la prețuri foarte bune, este un mare plus pentru această firmă și un mare câștig pentru noi,românii. Nu îmi permit să dau foarte mulți bani pe un telefon sau pe tabletă,de aceea nu pot fi decât încântată că Allview este un brand românesc.

Grija pentru calitate, dorința de a fi mereu în pas cu noile descoperiri tehnologice, raportul calitate-preț, fac din Allview un brand care face cinste țării.

Am fost surprinsă să văd ce smartphone fain mi-am găsit pe site-ul lor. Acest smartphone  este perfect pentru mine: dual-sim, camera de 5MP,HD voice, sistem de operare Android, îmi va permite să navighez pe net, și să fotografiez fără probleme instantanee din viața copilului meu.În plus, toate smartphone-urile și tabletele au garanție 3 ani. Încă o dovadă de seriozitate din partea companiei.


VOI AȚI ALEGE UN PRODUS ALLVIEW sau aveți unul deja? SUNTEȚI MULȚUMIȚI DE PRODUSELE ALLVIEW?



7 comentarii :

  1. Am apucat să testez cândva vreo câteva telefoane Allview. Nu mă arăt tocmai încântat de calitatea lor, dar faptul că aparţin unui brand românesc... ei bine, este ceva de lăudat. :)

    http://onlyoneaveragejoe.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu un smartphone de la ei, e ok, eu sunt multumita de el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam ca Allview sunt romanesti, aveam impresia ca sunt straine. Super, atunci, merita sa cumparam.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca o sa testez si eu,pentru ca vreau un telefon nou.Auzisem de ei,dar acum e momentul .

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am testat inca unul, sunt chiar curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca trebuie si eu sa incerc sa-l testez .

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...