duminică, 24 ianuarie 2016

OOTD-Cardigan galben/Yellow cardigan

Salutare, dragele mele!
Nu aș vrea ca persoanele care intră pe blogul meu să creadă că sunt vreo super fashionistă și că mă îmbrac cu haine de firmă sau că mă laud pe blog. Nu sunt un fotomodel, o femeie care dă pe afară de frumusețe, sunt o femeie obișnuită la fel ca voi, cu probleme, temeri și bucurii. 


Sunt mamă, femeie, soție, bloggeriță, angajată la Stat :) menajeră, croitoreasă, GPS (găsesc tot prin casă),  sunt ca și voi, o femeie absolut normală într-o Românie ușor anormală.

Hainele pe care vi le prezint pe site, sunt haine care costă destul de puțin în comparație cu site-urile din țară. O bluză costă și 3-4 $ pe site-urile asiatice, la noi uneori și de 10 ori mai mult.

Nu sunt fashionistă, ci doar încerc să vă prezint cât mai bine, hainele care mie îmi plac și pe care le port în viața de zi cu zi. Încerc să împărtășesc cu voi o părere cât mai relevantă despre produsele prezentate.

 Legat de frumusețe și kilograme, cred că orice femeie ar trebui să se simtă frumoasă, chiar dacă nu e desprinsă de pe revistele de modă și nu are kilogramele fotomodelelor. Frumusețea nu e doar fizică, eu cred că dacă te simți frumoasă și sufletul tău e frumos, acest lucru se vede și la exterior.

Dacă nu v-am plictisit până acum, vreau să vă prezint o piesă vestimentară care m-a cucerit.

AM PURTAT/I WORE:





Cardiganul galben este mărimea M, îmi vine perfect. Este ușor asimetric, în față fiind mai lung. Materialul nu este foarte gros, iar culoarea mi se pare mai deschisă decât pe site. Eu oricum port haine colorate, și așa viața e destul de neagră uneori, ca să mai port și eu negru. La spate este suficient de lung cât să acopere spatele,ceea ce este perfect pentru mine. La mâneci îmi este o idee mai lung, dar am această problemă la multe haine, având în vedere că sunt mai scundă :))

 Îmi place cardiganul, este ideal pentru primăvara care vine, se poate purta și acum pe sub palton. Prețul este mic doar 4.80$.


Cardiganul este luat de pe site-ul Wholesalebuying, un site online de haine și accesorii pentru întreaga familie. Puteți chiar găsi și electronice pe site. 

Transportul se calculează per produs, costul estimativ al transportului îl puteți vedea la Estimated Shipping Fee.







Alte elemente ale ținutei:





Dacă vă place ținuta mea, vă aștept părerile cu mare drag! 

Desigur orice vizualizare pe cuvintele rosii din articol ma ajută enorm.

Mulțumesc pentru vizită/Thanks for stopping by!



21 de comentarii :

  1. Nu am haine galbene!!! De fapt, am o singura camasa,...mai transparenta, care mi-a placut maxim! De regula,nu port galben, rosu sau verde. :))
    PS: LInk deschis!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa tinuta :), si imi place cercelusii foarte mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit multe complimente pt acești cercei și în viață reală.multumesc

      Ștergere
    2. Am primit multe complimente pt acești cercei și în viață reală.multumesc

      Ștergere
  3. Nu stiu cu ce sa incep. Cred ca esti putin trista .... cel putin asta am inteles eu din introducerea acestui articol. Nu trebuie sa dai explicatii pentru ca cu cat te chinui sa te justifici cu atat lumea te va cataloga diferit decat ar trebui. Fiecare te vede cum vrea si doar tu stii cum esti. Cred ca te inteleg perfect si nu trebuie sa pui totul la suflet si sa te stresezi pentru lucruri care nu merita.

    Referitor la cardigan pot spune ca arata interesant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt tristă,eventual gânditoare. Este destul de fain cardiganul.

      Ștergere
    2. Nu sunt tristă,eventual gânditoare. Este destul de fain cardiganul.

      Ștergere
  4. Imi placeeee tare culoarea galbena, cred ca deja am innebunit lumea cu aceasta culoare :))) Iti sta foarte frumos! Pupici, Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce culoare intensa are cardiganul!! Suuuper!!
    Asa cum a spus si Ramona, nu trebuie sa dai raportul nimanui, faci ce vrei si ce iti place. Cu siguranta si pe mine si pe tine si pe oricine altcineva, lumea judeca si vorbeste, nu avem cum sa impacam pe toata lumea!
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,are o culoarea mai deschisa decat pe site.Asa e,lumea mereu te critica.Pupici!

      Ștergere
    2. Da,are o culoarea mai deschisa decat pe site.Asa e,lumea mereu te critica.Pupici!

      Ștergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...