marți, 16 iunie 2015

Vreau sa fiu magica,vreau un Galaxy S6!

,,Viața însăși este magie,iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic''. spunea Albert Einstein. Cred în magie și nici nu vreau să descopăr tainele care se ascund în spatele fiecărui număr de magie. Cu siguranță dacă aș afla, farmecul nu ar mai fi același.

Viața e plină de momente magice, trebuie doar să deschidem inima și mintea către acele persoane sau lucruri care creează acel moment magic.

Dacă tot vorbeam de magie, pentru mine Samsung Galaxy S6 Edge e parcă desprins din serialele S.F. Doar privind o simplă imagine cu acest smartphone îți dai seama că tehnologia a ajuns într-un punct în care visele prind viață și totul devine magic.

Nu am un smartphone, dar dacă ar fi să aleg, un Samsung Galaxy S6 ar fi mai mult decât o alegere ideală. 

Primul lucru care mi-a atras atenția la acest smartphone este grija pentru detaliu. Designul minimalist este o îmbinare între sticla modelată și tehnici sculpturale de prelucare a fierului. Forma rotungită în combinație cu sticla creează un design elegant.

Știți însă pricipalul motiv pentru care aș cumpăra un Samsung Galaxy S6?Camera foto de 16 MP!!!16 MP. Genial este că poți intra în meniul camerei foto printr-o dublă apăsare a butonului Home în doar 0,5 secunde.Fiind pasionată de fotografie, cu o astfel de cameră, fotografiile vor fi clare, pot alege chiar și modul PRO, care îmi oferă acces la setările unui aparat foto digital.

E o adevărată plăcere să fotografiezi, dar și să privești imaginile datorită display-ului 5,1 Quad HD 2560x1440,Super AMOLED,care oferă imagini clare,deosebite.Priviți ce culori!Ce spuneam că acest smartphone e magic?


Nu știu ce dotări ale smartphone-ului mă atrag mai mult, căci fiecare dotare în parte e genială. Smartphone-ul Samsung are chiar și senzor pentru amprente, doar pui degetul pe butonul Home și telefonul se deblochează imediat.


Design-ul curbat nu este întâmplător, de exemplu poți alege afișarea unui ceas digital pe ecranul lateral,noaptea, ceasul are o iluminare slabă.Încă un motiv să îmi doresc acest smartphone, având în vedere că eu nu port ceas și nici nu sunt adepta ceasurilor deșteptătoare.Tot pe ecranul lateral poți activa pentru a  vedea vremea,știrile sau email-urile primite.

Pentru pasionații de jocuri Galaxy S6 permite rularea de aplicații multimedia și jocuri în condiții grafice deosebite. 

Nu știu dacă v-am convins, dar este cert că îmi doresc un Samsung Galaxy Edge, căci pentru mine este întruchiparea tuturor viselor, este magie în stare pură.Dacă vreți să aflați mai multe detalii tehnice despre acest smartphone aveți aici un review Galaxy S6 

Din blogosfera tehnologică, vă salut! Nu uitați că magia există! 




7 comentarii :

  1. De-as primi unul cadou probabil ca as invata sa fac foto cu el... :)
    Probabil ca e performant, nu ma pricep. :)
    Fie ca dorinta sa ti se indeplineasca si sa obtii un Galaxy s6.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super telefon <3, eu iubesc telefoanele de la samsung <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine nu si-ar dori un astfel de smartphone? Un articol foarte bun,multumim pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  4. N-ai gusturi rele la telefoane. Si eu visez la un telefon cu performantele lui Samsung Galaxy S6.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu as vrea un astfel de smartphone, poate imi aduce Mosul unul :) Cate dotari are, e foarte performant un Samsung Galaxy S6.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am un smartphone dar de la alta firma.Smartphone-ul a ajuns o necesitate, nu un moft.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...