luni, 22 iunie 2015

Silk'n Glide-secretul pielii catifelate

Ca orice femeie, preocuparea pentru aspectul meu fizic este o stare de normalitate, care datează din cele mai vechi timpuri și până în zilele noastre. Să ne amintim de Cleopatra, cunoscută pentru frumusețea ei, și pentru interesul ei față de aspectul ei fizic. Tocmai de aceea, egiptencele foloseau tot felul de metode pentru a se îngriji: își exfoliau tenul cu nisip, făceau baie în lapte, se machiau, și cel mai important se epilau. Pe vremea aceea nu existau aparate de ras, însă Cleopatra folosea ceara caldă pentru a scăpa de părul nedorit.


Grija pentru frumos este în natura noastră pur feminină și este normal să vrem tot ce e mai bun pentru noi. Tocmai de aceea, când vine vorba de trucuri și secrete de îngrijire corporală, noi, femeile deținem supremația, iar când sezonul cald vine, preocuparea noastra de a arăta impecabil crește.  Ținutele lejere, rochiile, fustele sau pantalonii scurți iau locul hainelor groase și devin piesele vestimentare de bază. O haină nu este întotdeauna singura armă a frumuseții, căci frumusețea nu stă doar în haine.

Cum vara e deja aici, mă gândesc din ce în ce mai des la o soluție pentru a scăpa definitiv de părul nedorit. Am început să urăsc epilatul cu ceară sau cu lama,căci niciuna dintre aceste variante nu oferă soluții pe termen lung. Ca și egiptencele urăsc părul, și chiar mi-aș dori să nu mai văd fir de păr pe picioarele mele. Vara purtăm doar fuste și rochii, și deja epilatul a devenit un stres și o grijă continuuă. Să nu vă mai spun că am pielea foarte sensibilă și mă trezesc mereu cu iritații.


Dacă pe vremea Cleopatrei nici vorbă de aparate de epilat sau benzi cu ceară, azi din grijă pentru frumos, a fost inventată soluția definitivă pentru a scăpa de părul nedorit.


MINUNEA se numește Silk'n Glide și este un aparat de epilat cu lumină pulsată care oprește definitiv creșterea firului de păr.



Lumina acționează asupra rădăcinii firului de păr, distrugând pigmentul din firele de păr și astfel produce eliminarea acestora.  


Epilarea nu doare și se obțin rezultate remarcabile. Lumina pulsată nu afectează în niciun fel pielea,căci lumina acționează strict asupra firului de păr, nu produce iritații, aparatul și tehnica IPL fiind recomandată și de medicii dermatologi. Prețul este poate puțin mai mare decât un aparat de epilat obișnuit, dar să nu uităm că totuși vorbim de Silk'n Glide,epilator cu lumină pulsată care oferă epilare DEFINITIVĂ acasa! Îl găsiți la un preț promoțional pe silkn.ro

Silk'n Glide te scapă de păr din orice zonă dorită: axile, picioare, față sau zona inghinală. Pentru mine, ar fi de vis, căci epilarea în zona inghinală este un chin, indiferent de  tehnicile de epilat folosite , am reușit să mă irit.

Pentru îndepărtarea definitivă a  firelor este nevoie de 4-6 tratamente repetate cam o dată la 2 săptămâni, în funcție de ritmul creșterii firului tău de păr.Rezultatele durează până la 6 săptămâni, iar treptat firele de păr vor fi mai rare, densitatea părului redusă vizibil, astfel te vei bucura de o piele fină și catifelată, așa cum orice femeie și-ar dori.

Cum se folosește SILK'N GLIDE?


1.Este bine să fii epilată cu lama înainte de începerea epilării cu Silk'n glide, căci astfel lumina va acționa direct și mai eficient doar asupra rădăcinii firului de păr.

2.Aparatul are 5 trepte de reglare a impulsului luminos.Setează nivelul dorit în funcție de tipul de ten și rezultatele dorite.

3.Aplică aparatul în zonele dorite. Lumina pulsată va împiedica astfel creșterea firului de păr prin distrugerea foliculilor din piele.Lumina nu afectează ochii sau pielea.

4.Este indicat să eviți expunerea la soare imediat după folosirea aparatului.Folosiți o cremă cu protecție solară ridicată cel puțin 2 săptămâni după epilarea cu Silk'n Glide.

5.Folosiți aparatul ori de câte ori este nevoie. Nu smulgeți firele de păr căci acestea vor cădea de la sine. Unele fire de păr nu sunt distruse din primele ședințe,căci fiecare fir de păr ar propriul ritm de creștere și rezistență, dar folosiți Silk'n Glide ori de câte ori e nevoie.
Pe site găsiți și jurnale ale persoanelor care au folosit aparatele cu lumină pulsată.


Aparatul este mic, se poate lua cu ușurință în vacanțe, nu creează durere, nu lasă mizerie în jur, vreau urgent un SILK'N GLIDE!!!!! 





VOI AȚI APELA LA EPILAREA DEFINITIVĂ?




8 comentarii :

  1. Si eu as vrea un astfel de aparat de epilat. Ce femeie nu ar vrea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat niciodata epilarea cu lumina pulsata, am auzit multe lucruri bune si chiar mi-as dori si eu o epilare definitiva.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu as vrea sa incerc acest aparat de epilare si as vrea sa intreb daca poate fi folosit si pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu vreau asa aparat minune <3 , multumim pentru articol,e bine de stiut si foarte util,pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma inscriu si eu pe lista cu doritoare a unui epilator Silk n Glide.Chiar este o investitie de durata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e scump eu l am achiziționat de la penny market era pachet promoțional și pe lângă mi a dat un aparat pt curățare de machiaj și a costat doar 500 lei

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...